- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #18.981
Ayy bn bunu yerim yeriim patisini opermisin bi keree
Yaaa gözlere bak ya yerimm
Sevmelere doyamiyorum barbim yaaYaaa gözlere bak ya yerimm
Yoruldum galiba birazcık mecalim kalmadı :)chocolate19 beğenip beğenip susma kiizz o güzel sohbetinden bizi mahrum etmee
Ya bende çok seviyorum ama dokunamıyorum fobim varSevmelere doyamiyorum barbim yaa
Gün boyu çocuktu evdi işti kurabiyeydi derken tabi mecbur mecalin kalmaz bebegimYoruldum galiba birazcık mecalim kalmadı :)
Ayy onlar hergün ki şeyler aslında ama bugün biri canımı fena sıktı bütün enerjim bitti resmenGün boyu çocuktu evdi işti kurabiyeydi derken tabi mecbur mecalin kalmaz bebegim
Hic haberim yokAyy onlar hergün ki şeyler aslında ama bugün biri canımı fena sıktı bütün enerjim bitti resmen
Kimsenin neşesini kaçırmak istemedim kuzumHic haberim yok
Anlat kusum ne demek neşe kaçırmak zevk duyuyoriz seni dinlemektenKimsenin neşesini kaçırmak istemedim kuzum
Teşekkür ederim kuzum yaa benim arıza bir kv var uzaktan bile sinir bozmayı başarıyor.Anlat kusum ne demek neşe kaçırmak zevk duyuyoriz seni dinlemekten
Teşekkür ederim kuzum yaa benim arıza bir kv var uzaktan bile sinir bozmayı başarıyor.
Dün merkeze indik alışverişe. Biri görmüş yine anana mı gittin diyor niye gelmedin falan diye başladı eşimde teli aldı çok istiyorsanız atlayın arabaya gelin dedi sonra akşam görümcem aradı niye zehirlemişim kardeşleriniYeter o da
Allah allah ya gitsen bile ona mi sorcakmissinDün merkeze indik alışverişe. Biri görmüş yine anana mı gittin diyor niye gelmedin falan diye başladı eşimde teli aldı çok istiyorsanız atlayın arabaya gelin dedi sonra akşam görümcem aradı niye zehirlemişim kardeşlerini
Bundan sonra doldurmayı görürsünüz bidaha da arayıp huzurumuzu kaçırmayın yeter dedim gerçekten sinirlerim harap oldu.Allah allah ya gitsen bile ona mi sorcakmissin
Gorumceye haddini bildirdin mi barbim
İyi demissin gorusme sunlarla ya cok uzuyolar barbimiBundan sonra doldurmayı görürsünüz bidaha da arayıp huzurumuzu kaçırmayın yeter dedim gerçekten sinirlerim harap oldu.
Görümceme sinir oluyorum ben saygılı davrandıkça ezmeye çalışıyorlar. Bundan sonra bende 5 karışla karşılıcam eşim eyvallahın olmasın sen ölçünü bilirsin ver cevabını dedi ama ne bileyim yaaİyi demissin gorusme sunlarla ya cok uzuyolar barbimi
Ne guzel esin de arkanda o da zaten duydugunda falan lafini esirgemiyorGörümceme sinir oluyorum ben saygılı davrandıkça ezmeye çalışıyorlar. Bundan sonra bende 5 karışla karşılıcam eşim eyvallahın olmasın sen ölçünü bilirsin ver cevabını dedi ama ne bileyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?