- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.001
Bende seni cok seviyorum barbim biliyorsun her zaman mesaj atabilirsinAzra910 anlatmak iyi geldi çook seviyorum seni.
İnşaallah canım normalde çok hazır cevabım tek sözle bitiririm ama onlara söyleyemiyorum. Fazla saygı.Ne guzel esin de arkanda o da zaten duydugunda falan lafini esirgemiyor
Sana da kotu bir sey dediklerinde cevabini ver gec aklinda kalacagina soyle onlar dusunsun
Biliyorum bebeğiimBende seni cok seviyorum barbim biliyorsun her zaman mesaj atabilirsin
Onlar sana saygi duymuyorsa sende bosverİnşaallah canım normalde çok hazır cevabım tek sözle bitiririm ama onlara söyleyemiyorum. Fazla saygı.
CanimsinBiliyorum bebeğiim
Böreği yaptın mıOnlar sana saygi duymuyorsa sende bosver
Canimsin
Patatesli ve cokelekli hamurisi yaptimBöreği yaptın mı
Ooh ellerine sağlık benim ortanca kuzum su böreği istiyor hiiç gözüm yemedi valla dünyayı da yapsam küçük adam su böreği aşığı yaPatatesli ve cokelekli hamurisi yaptim
Yerim onu yaOoh ellerine sağlık benim ortanca kuzum su böreği istiyor hiiç gözüm yemedi valla dünyayı da yapsam küçük adam su böreği aşığı ya
Hiç denemedim nasıl bişey kiYerim onu ya
Bende muhacir boregini cok severim ya bizim mahallede bi teyze surekli yapardi vefat etti
Bende onu hic tutturamadim
Harika ya mutlaka denemelisinHiç denemedim nasıl bişey ki
Aaaaa annemin böreğinden biliyorum çook güzel bu annem yapar adını soğanlı börek koymuştuk :) eşim hiç beğenmemişti ama ben çok severim olsada yesekHarika ya mutlaka denemelisin
İcinde sogan kiyma biber domates baharet vs oluyor bak şöyleEki Görüntüle 1952951
Aaaaa annemin böreğinden biliyorum çook güzel bu annem yapar adını soğanlı börek koymuştuk :) eşim hiç beğenmemişti ama ben çok severim olsada yesek
Ay bak canim nasil cekti bu hafta yine deniyeyim bariAaaaa annemin böreğinden biliyorum çook güzel bu annem yapar adını soğanlı börek koymuştuk :) eşim hiç beğenmemişti ama ben çok severim olsada yesek
Canın çekti dimiiiObaya bakayım dedim bakmaz olaydım, börek çörekgecenin bu saati yoğurt yiyorum burda
Canın çekti dimiii
Yook adını ogluşlarım koydu eşim beğenmedi soğan yerine sade kıyma olsa daha iyi demişti adam tam et oburAy bak canim nasil cekti bu hafta yine deniyeyim bari
Yapmasi zor bana o teyze anlatmisti ama yapamamistim bide netteki tarife gore denicem
Hahah esin yine tutturmus adini bak sogan pidesi yaziyor ben bu adini bilmiyordum
Yav he heeeValla şuan mutfağımda halihazırda bi börek mevcut ammmmmaaaa yemicem, zorlamayın irademiyoğurt börekten daha güzel tamam mı
Ya ama soganin tadi boregin icinde cok guzellesiyor ayyy nasil canim cektiYook adını ogluşlarım koydu eşim beğenmedi soğan yerine sade kıyma olsa daha iyi demişti adam tam et obur
BenimdeeeYa ama soganin tadi boregin icinde cok guzellesiyor ayyy nasil canim cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?