- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.061
Yani sağlığın yerindeyse kendini mutlu hissediyorsan tamamdirGunluk almam gereken kaloriyi hesaplayip o kadar yemek yiyordum bi aralar ama bi yerden sonra biktimya ben hic istahli degilim sadece sevdigim seyleri yerim duzenli de yiyemiyorum pek kosturmacadan falan
Ama boylede iyi yani ne bileyim alirsam alirim almazsam da ustune dusmuyorum
Hic oyun oynamam valla sadece bilgisayarda okey oynarim kardesim de car mar diyor da anlamiyorum ne oldugunuŞu an go.dd.e.s p.ri.ma.l diye hatırlıyorum.
Eşim bayadir farklı oyunlarda oynadı. Çar kasıp satıyordu bile. Millet ne oyun manyağı resmen. Bir defasında 2 bin lira verdi oyuna karaktere
Hep paralı yaa insanlar oyuna bile para veriyorlar vakit geçirmek için
Araba yarisi falan mi savas miŞu an go.dd.e.s p.ri.ma.l diye hatırlıyorum.
Eşim bayadir farklı oyunlarda oynadı. Çar kasıp satıyordu bile. Millet ne oyun manyağı resmen. Bir defasında 2 bin lira verdi birisi oyuna karaktere
Hep paralı yaa insanlar oyuna bile para veriyorlar vakit geçirmek için
Veriyorlar valla canım ışte bende şok oldum adam diyo ne dersen o kadar verecem eşim baya iyi kasmisti çarı güçlü karakterdi adam satın aldı.Hic oyun oynamam valla sadece bilgisayarda okey oynarim kardesim de car mar diyor da anlamiyorum ne oldugunu
Ee 2bin lira verimce ne oldu ne ise yariyor ki
Savaş canım!Araba yarisi falan mi savas mi
Aaa cok ilgincmis ya oyundaki karaktere de 10bin tl verilir miymisVeriyorlar valla canım ışte bende şok oldum adam diyo ne dersen o kadar verecem eşim baya iyi kasmisti çarı güçlü karakterdi adam satın aldı.
Bir ara bakıyordum oyununa adam 10 bin lira harcamış carina sırf en güçlü olabilmek için herk esle savaşıyor yeniyor herkesi. Inanamadim ben esimlede arkadaş olmuşlar adam kredi kartı dekontunu göstermiş . Esim oynuyor ama asla para yatirmaz. Çocuklar olmadan önce paralı oynardı ama onlar olunca öyle takılıyor ışte.
İnsallah birakir ozlemim ya modasi falan gecer demode olur zaten de ne zaman isteSavaş canım!
Paran çok olursa öyle veriliyormuş.Aaa cok ilgincmis ya oyundaki karaktere de 10bin tl verilir miymis
Ne guzel iste en sevdigim aile tipiParan çok olursa öyle veriliyormuş.
Eşime karışmıyorum artık çünkü gerçekten başka hiçbir sosyal faaliyeti yok. Hicbir yere gitmez işten eve evden işe. Heryere benle gider markete bir derim hadi hazırlanın beraber gidelim der alttarafi süt alcaz biz ailecek gideriz
Canım 100000000 lerce oyun var inanirmisin ucu sonu belli değil. Bu bitse başkası olur yani. Aman bıraktım valla oynasın napayim olmuyor.İnsallah birakir ozlemim ya modasi falan gecer demode olur zaten de ne zaman iste
Senin de inşallah çok güzel bir yuvan olacak canım BenimNe guzel iste en sevdigim aile tipi
Oynasin madem ozlemim o da onun eglencesi demekkiCanım 100000000 lerce oyun var inanirmisin ucu sonu belli değil. Bu bitse başkası olur yani. Aman bıraktım valla oynasın napayim olmuyor.
Benim size karşı davranışım ilgim sevgim nasıl diyor susup kalıyorum. Çünkü adam çok ilgili. Belli başlı saatler var oyunda diyor onun dışında hep sizle vakit geçiriyorum diyor.
E tabi ayrılıktan sonra azalttı biraz yemeklerde ve çay meyve saatinde yasak. Evde olduğunda ben bir iş yapacaksam kızımla o ilgilenecek böyle bir karar aldık. O günden beride iyiyiz şükür hiç bozmadı. Hayırlısı
Ay insallah ozlemim cok sagol amiiinSenin de inşallah çok güzel bir yuvan olacak canım Benim
Alışkanlık yaptık biz birbirimizeNe guzel iste en sevdigim aile tipi
İnslah bir daha annengilin evine donecek kavgalar yasamazsiniz ozlemim massallahAlışkanlık yaptık biz birbirimize
10 gün ayrı kaldık annesigile gitmedi herkes çağırmış yemeğe falan gitmedi sırf ben yokum diye. 2 gün arabada yattı ben sensiz eve girmem dedi zorla ikna ettim.dedim herkes öğrenir kötü olur.
Markete pazara arabaya benzin almaya bile benle gidiyor
Bazen diyor işten çıkayım beraber işyeri açalım. O işler kolay değil öyle uzaktan görüldüğü gibi diyorum vazgeçiyor. Küçüklükten beri beraber olduğumuz için bu hallerdeyiz şükür
Çok sağol çıtırım benim inşallahİnslah bir daha annengilin evine donecek kavgalar yasamazsiniz ozlemim massallah
AmiiinÇok sağol çıtırım benim inşallah
Uzak olsun o günler
3saat uyku cok az olur en az 4olmali hemen uyumalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?