- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.041
Tabikide gelirim ozlemim korkma ben hepinizi koruyorum
İyi yaptin geceleri pek girmezdin diyecektim ki esin yokmus ozlemim polis miydi ben mi karistirdimBeğene beğene geldimfıstıklarım ne yazmış bakayım dedim
Tut kendini uyuma evdeyken ben 5saat uyuyorum yetiyor meselaEşi evde olunca erkenden uykusu gelip uyuyan ben! Eşi evde olmayınca uykusu gelmeyen ben!
E adam tel.de kızar tabi dimihaklı
Inşallah canım ya kızımdan önce diyetisyene gitmiştim 15 kilo verdim eger vermeseydim oooo simdi nasil olurdum allah korusun.sonra hamile kaldım tabii geldi kilocuklar. Bu defa kendim yapıyorum birşeyler.O da 40lardaymis bosuna diyet
Sende vrreceksin ozlemim 2cocuga yine masallahin var
Verirsin verirsin 1yila yayarak ver ve kisa surede cok kilo vermeye calisma geri alirsin yoksaInşallah canım ya kızımdan önce diyetisyene gitmiştim 15 kilo verdim eger vermeseydim oooo simdi nasil olurdum allah korusun.sonra hamile kaldım tabii geldi kilocuklar. Bu defa kendim yapıyorum birşeyler.
Hayır canım polis değil.İyi yaptin geceleri pek girmezdin diyecektim ki esin yokmus ozlemim polis miydi ben mi karistirdim
Birisiyle karistirdim demekkiHayır canım polis değil.
Burda yurtdışıyla çalışan büyük bir fabrika da vardiya görevlisi
Öyle yapıyorum canım eskiden denedim bir kaç defa dediğin gibi 2 katını aldım. Bu defa planlı ilerliyorum. Zaten ilk başlarda çabuk veriliyor emziriyorum ya o yüzden de iyi kilo veriyorum.Verirsin verirsin 1yila yayarak ver ve kisa surede cok kilo vermeye calisma geri alirsin yoksa
Olabilir canım. Hergün çok kişiyle konuşuyoruz. Karistirman normalBirisiyle karistirdim demekki
Bende almak istiyorum birazÖyle yapıyorum canım eskiden denedim bir kaç defa dediğin gibi 2 katını aldım. Bu defa planlı ilerliyorum. Zaten ilk başlarda çabuk veriliyor emziriyorum ya o yüzden de iyi kilo veriyorum.
Ya normalde de erken uyumayiz zaten ama bebisle ugrasinca e haliyle yoruluyor insan. Amaaan oyun oynuyor zaten şimdi bana trip arıyor aklincaTut kendini uyuma evdeyken ben 5saat uyuyorum yetiyor mesela
Aa cidden sorucaktim oyun konusunda gelisme var miYa normalde de erken uyumayiz zaten ama bebisle ugrasinca e haliyle yoruluyor insan. Amaaan oyun oynuyor zaten şimdi bana trip arıyor aklinca
her bünye farklı ışte kuzumBende almak istiyorum biraz
Aynı tatlım yaaa bana da diyor oyna ne olur yukeleyelim diyor. Dedim ben oyun oynarsam böyle senin gibi 7/24 kim yemek yapacak çocuklara bakacak. Sen yaparsın diyo benim karımın 10 parmağında 10 marifet diyo Güler mısın ağlar mısınAa cidden sorucaktim oyun konusunda gelisme var mi
Bki'ne gore "normal" seviyeye gelinmesi lazim saglikli olabilmek icinher bünye farklı ışte kuzum
Sağlığın yerindeyse gerisi önemli değil. Benim ailemde kilodan çeken çok var o yüzden bende en çok sağlığım için vermek istiyorum.
Hangi oyunmus ki bu sey miAynı tatlım yaaa bana da diyor oyna ne olur yukeleyelim diyor. Dedim ben oyun oynarsam böyle senin gibi 7/24 kim yemek yapacak çocuklara bakacak. Sen yaparsın diyo benim karımın 10 parmağında 10 marifet diyo Güler mısın ağlar mısın
Almak için birşeyler yapiyomusun ek olarak. Bence en önemlisi dengeli sağlıklı ve vaktinde beslenmek. Ben bu düzeni oluşturdum kendime.Bki'ne gore "normal" seviyeye gelinmesi lazim saglikli olabilmek icin
Ben suan zayif kategorisindeyim
Boyuma gore zayif kaliyorum
49-50gerek bana
Gunluk almam gereken kaloriyi hesaplayip o kadar yemek yiyordum bi aralar ama bi yerden sonra biktimAlmak için birşeyler yapiyomusun ek olarak. Bence en önemlisi dengeli sağlıklı ve vaktinde beslenmek. Ben bu düzeni oluşturdum kendime.
Baya zayıfsin sen oyyy çıtırım
Şu an go.dd.e.s p.ri.ma.l diye hatırlıyorum.Hangi oyunmus ki bu sey mi
Cla.sh. o.f cl.a.ns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?