Yafrukurtlar toplanıyor :)))

O da 40lardaymis bosuna diyet

Sende vrreceksin ozlemim 2cocuga yine masallahin var
Inşallah canım ya kızımdan önce diyetisyene gitmiştim 15 kilo verdim eger vermeseydim oooo simdi nasil olurdum allah korusun.sonra hamile kaldım tabii geldi kilocuklar. Bu defa kendim yapıyorum birşeyler.

Inşallah canım ya kızımdan önce diyetisyene gitmiştim 15 kilo verdim eger vermeseydim oooo simdi nasil olurdum allah korusun.sonra hamile kaldım tabii geldi kilocuklar. Bu defa kendim yapıyorum birşeyler.
Verirsin verirsin 1yila yayarak ver ve kisa surede cok kilo vermeye calisma geri alirsin yoksa

Verirsin verirsin 1yila yayarak ver ve kisa surede cok kilo vermeye calisma geri alirsin yoksa
Öyle yapıyorum canım eskiden denedim bir kaç defa dediğin gibi 2 katını aldım. Bu defa planlı ilerliyorum. Zaten ilk başlarda çabuk veriliyor emziriyorum ya o yüzden de iyi kilo veriyorum.

Aa cidden sorucaktim oyun konusunda gelisme var mi
Aynı tatlım yaaa bana da diyor oyna ne olur yukeleyelim diyor. Dedim ben oyun oynarsam böyle senin gibi 7/24 kim yemek yapacak çocuklara bakacak. Sen yaparsın diyo benim karımın 10 parmağında 10 marifet diyo Güler mısın ağlar mısın

her bünye farklı ışte kuzum
Sağlığın yerindeyse gerisi önemli değil. Benim ailemde kilodan çeken çok var o yüzden bende en çok sağlığım için vermek istiyorum.
Bki'ne gore "normal" seviyeye gelinmesi lazim saglikli olabilmek icin
Ben suan zayif kategorisindeyim
Boyuma gore zayif kaliyorum
49-50gerek bana

Hangi oyunmus ki bu sey mi
Cla.sh. o.f cl.a.ns

Bki'ne gore "normal" seviyeye gelinmesi lazim saglikli olabilmek icin
Ben suan zayif kategorisindeyim
Boyuma gore zayif kaliyorum
49-50gerek bana
Almak için birşeyler yapiyomusun ek olarak. Bence en önemlisi dengeli sağlıklı ve vaktinde beslenmek. Ben bu düzeni oluşturdum kendime.
Baya zayıfsin sen oyyy çıtırım

Almak için birşeyler yapiyomusun ek olarak. Bence en önemlisi dengeli sağlıklı ve vaktinde beslenmek. Ben bu düzeni oluşturdum kendime.
Baya zayıfsin sen oyyy çıtırım
Gunluk almam gereken kaloriyi hesaplayip o kadar yemek yiyordum bi aralar ama bi yerden sonra biktim ya ben hic istahli degilim sadece sevdigim seyleri yerim duzenli de yiyemiyorum pek kosturmacadan falan
Ama boylede iyi yani ne bileyim alirsam alirim almazsam da ustune dusmuyorum

Hangi oyunmus ki bu sey mi
Cla.sh. o.f cl.a.ns
Şu an go.dd.e.s p.ri.ma.l diye hatırlıyorum.
Eşim bayadir farklı oyunlarda oynadı. Çar kasıp satıyordu bile. Millet ne oyun manyağı resmen. Bir defasında 2 bin lira verdi birisi oyuna karaktere
Hep paralı yaa insanlar oyuna bile para veriyorlar vakit geçirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…