- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.201
Iyi akşamlar Özlem Hanım. Nasılsınız inşallah?
İyi karnı ağrıyor sürekli sıçrıyor uykudan.Bebikin nasıl olduchocolate19 çikiletası?
Hey Allahım yaİyi karnı ağrıyor sürekli sıçrıyor uykudan.
Bende bu aşıları yaptırsam bir dert yaptırmasam ayrı. Neyse ki az kaldıHey Allahım yaHiç kıyamıyorum hiç
Bende bu aşıları yaptırsam bir dert yaptırmasam ayrı. Neyse ki az kaldıHey Allahım yaHiç kıyamıyorum hiç
Sen napıyosun megimMecburiyet işte canım yaOnların iyiliği için naparsın..
Işten gelince uyudum az bişey. Özellikle pazartesileri çok yoğun geçiyor bizim.Sen napıyosun megim
Üzülme ama ya umarım abreka iyileşir aygende sınavı atlatınca döner kii bence dayanamaz. Özlemin pas vermediğini düşünmüyorum öyle denk gelmiştir canikomIşten gelince uyudum az bişey. Özellikle pazartesileri çok yoğun geçiyor bizim.
Çay koydum. Film bulup izleyeceğiz birazdan. Takılıyorum işte burda. Bak aygen gitmiş,senin bebe rahatsız,abreka hasta,özlem pas vermiyo.. Bunları gördüm bakındıkça
Benim minnak yağuşuhlumu öp benim için tamammı?Üzülme ama ya umarım abreka iyileşir aygende sınavı atlatınca döner kii bence dayanamaz. Özlemin pas vermediğini düşünmüyorum öyle denk gelmiştir canikom
Öpmem mii büyük bir zevkle öperimBenim minnak yağuşuhlumu öp benim için tamammı?
İctim biraz daha iyiyim ozlemim tesekkur ederim
Teşekkür ederim barbim simdi daha iyiyimAzra910 canım geçmiş olsun. Biran önce iyileş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?