- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.221
Napayım minik kuşumu aşı yaptırdık nöbetteyim iyisin demiTeşekkür ederim barbim simdi daha iyiyim
Sen naptin gorusemedik bugun
Daha iyiyim barbimmNapayım minik kuşumu aşı yaptırdık nöbetteyim iyisin demi
Aah ahh allerjili bizim kuzu o sebepten daha zor atlatıyorDaha iyiyim barbimm
Atesine dikkat et bir seycik olmaz korkma
Neye alerjisi var?Aah ahh allerjili bizim kuzu o sebepten daha zor atlatıyor
Çooklu gıdaydı katı diyet yaparak çoğunu atlattık bir aşıda anafleksi geçirdi 9 aydan sonra 40 gün ishal vee haala iştahsız. Gaitada gizli kan pozitif. Hiçbir ilaç kuruyemiş paketli gıda tüketemiyor emdiği için bende.Neye alerjisi var?
Oo cok zor ya barbim insallah istahi da acilir yavrucaginÇooklu gıdaydı katı diyet yaparak çoğunu atlattık bir aşıda anafleksi geçirdi 9 aydan sonra 40 gün ishal vee haala iştahsız. Gaitada gizli kan pozitif. Hiçbir ilaç kuruyemiş paketli gıda tüketemiyor emdiği için bende.
Oo cok zor ya barbim insallah istahi da acilir yavrucagin
Simdi nasil ishal olacak gibi mi karnina bak arada
Oy kurban oldugum ya op benim yerime pasayi :)Karnı gurul gurul kramp giriyor ağlıyor geri uyuyor.
Zevkle öperim abrekamOy kurban oldugum ya op benim yerime pasayi :)
Bende cikayim uyuyum biraz barbim midem hafiflemisken seni cok opuyorumZevkle öperim abrekam
uyudum ve şimdi uyandım :))Oyyy kuzum benimkıyamam. Uyumaya çalış canım biraz dinlen
O kahve ne iyi gider şimdi:))
Çabucak tarafından şu güpgüzel kahvaltıyı yapıp ben çadırıma biraz uyumaya gidiyorum..
Eline gönlüne sağlık konyakbaşımm benimm
Teşekkür ederim minicik pisicikimMmmuahhhhh, afiyet olsun tatlı rüyalar güzeller güzel oymakbaşı pisisim
Diğer tarafa eklemişsin
Diğer tarafa eklemişsin
Uyumalıyım anlaşıldı
Hhahhahha yerim seni kıyamam güzelce dinlenn maviş gözlerine kurban olayım :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?