- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.281
Eşim sadece sevgililer gününü sevmiyorErkeklerin cogu sevmiyor galiba boyle gunleri
Ellerine saglik ozlemimBenim eşim normalde sever ama ece ye baya bir harcama yaptık o yüzden gerek yok dedik daha yeni evlilik yıldönümümuz vardı bende o yüzden ısrar etmedim. Sevdiği yemekten yapıyorum ve tatlı yapacam
Teşekkür ederim canimEllerine saglik ozlemim
Selamlar efenim güzel obamın güseller güseli yafrukurtlarııı
Surpriz var dediyse vardir askim ayyy heyecanlan birasSelamlar efenim güzel obamın güseller güseli yafrukurtlarııı
Azra910 cunyırım,ben hiç romantik değilimdir,hiç de sevmem romantik atraksiyonları
Hiçbir planım yok,aynen normal bir gün bize.. Benimki sürpriz var dedi ama hiç sanmıyorum
Sevgililer günü önemsiz zaten benim için
İyiyim melegim benide unutmazmis oyyYaşgünlerini önemserim ve ilaveten özellikle ama özellikle yılbaşı kutlamalarını çoooookk severim
Sen iyi oldun mu cunyırAzra910 ?
Unutur muyum ben seniiiİyiyim melegim benide unutmazmis oyy
Eveeet oyleyimUnutur muyum ben seniii
Bebeğim cunyırım değil misin sen benim
Hadi iç bebişimEveeet oyleyim
Hatta aklima gelmisken yine nane limon iciyim dun cok iyi geldi
İsler yogun mu bugun melekimHadi iç bebişimşifa olsun
Dün felakettiİsler yogun mu bugun melekim
Oy vefalim ozlemim benim ya
Özlem hanımcığım merhabalar efenim,afiyettesiniz inşallahh.
Ay ne güzel yogun olmasi iste melegim piyasa dökülüyor sizin işler yolunda ne guzel massallahDün felakettideli oldum
Ama bugün daha az yoğun gibi şimdilik bakalım
PuhahahahaÖzlem hanımcığım merhabalar efenim,afiyettesiniz inşallahh.
Eskisi gibi süper değil bizim de canım. Ama sonuçta gıda işi gibi olduğundan,gidiyor bir şekildeAy ne güzel yogun olmasi iste melegim piyasa dökülüyor sizin işler yolunda ne guzel massallah
Evet ya miyavima da cok uzuluyorumEskisi gibi süper değil bizim de canım. Ama sonuçta gıda işi gibi olduğundan,gidiyor bir şekilde
Insanlar 1tlnin hesabını yapar durumdalar. Herşey yolunda gibi gösteriliyor ama hiçbişey yolunda değil Türkiye için. Kepenk kapatan kapatana. Vs vs siyaset yapmayayım bari.Çok sinirliyim bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?