- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.321
Sen de sadece özleme mi hazırlıyonSize yemek hazirlicam resimler yuklenmiyor
Anaaammmm bu neee çok canım çektiiii sütüm çektiiiHahah yok kizEki Görüntüle 1953817
Anaaammmm bu neee çok canım çektiiii sütüm çektiiiHahah yok kizEki Görüntüle 1953817
Adana kebapAnaaammmm bu neee çok canım çektiiii sütüm çektiii
Dağ başındayım geliiiinn nerden bulcam şimdi bunuAdana kebap
Tuh keske gostermeseydim
Sen de sadece özleme mi hazırlıyon
Hahahh cok guldum yaBir dahha söyleee
Buna benzer bir sey yapiver barim yaDağ başındayım geliiiinn nerden bulcam şimdi bunu
Benimde canim cekti nerden buldum ki sanki ya
Yaaa cok tatliiu
Gel birde beni gör canımEskisi gibi süper değil bizim de canım. Ama sonuçta gıda işi gibi olduğundan,gidiyor bir şekilde
Insanlar 1tlnin hesabını yapar durumdalar. Herşey yolunda gibi gösteriliyor ama hiçbişey yolunda değil Türkiye için. Kepenk kapatan kapatana. Vs vs siyaset yapmayayım bari.Çok sinirliyim bu konuda
Gel birde beni gör canımturizmci olduğum her güne lanet olsun yurtdışına gidelim diyorum eşime ama nereye para olmadan artık bıçak kemiğe dayandı
Gerçekler öyle değil canım sende biliyorsun bende biliyorum İnan bugün 5 tl kapattım dükkanı ki Yol param 4 tl tutuyor vay ki vay halime Türkiye turu 150 dolar ve 15 günlük bu tur Anadolu turu İstanbul -Bursa-Kapadokya ,Konya -pamukkkale -Efes ve antalya sen bu para ile gezebilir misin kendi ülkende herşey dahil çöm konuşacak çok şey var İnan artık enerjim nefesim tükenmek üzereTv haber izleme zaten,hep yanlı yayın var. Özgür basın susturuldu. Haber alma özgürlüğümüz sıfır!
O yüzden izlediğin haberin hükmü yok. Tozpembe gösterilenler var ya,yok onlar aslında.Uydurma:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?