- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.401
Yazıyorum ama okunmuyor sanırım birde sana yazayım canım ben gerçekten trip atmiyorum. Kaç gündür gayet iyi yazisiyoruz hepinizle değilmi? Durup dururken ne oldu anlamadım. Geçen gün öylesine meg e trip attım ama gerçekten şakaydi. Burdaki samimiyetimizden dolayı kıskanma gibi bişey yaptım o kadar. En sonunda sizli bizli olduk ve cevap yazıyorum yorum da yapılmıyor bi açıklığa kavuşmadı neyse şimdi bunu neden niçin niye yazdım onuda bilmiyorum. Kusura bakma. Iyi geceler HOŞÇAKALINOoooyyyy kuuuzuuuummm
Işte bak gene trip atıyosun kiiiiYazıyorum ama okunmuyor sanırım birde sana yazayım canım ben gerçekten trip atmiyorum. Kaç gündür gayet iyi yazisiyoruz hepinizle değilmi? Durup dururken ne oldu anlamadım. Geçen gün öylesine meg e trip attım ama gerçekten şakaydi. Burdaki samimiyetimizden dolayı kıskanma gibi bişey yaptım o kadar. En sonunda sizli bizli olduk ve cevap yazıyorum yorum da yapılmıyor bi açıklığa kavuşmadı neyse şimdi bunu neden niçin niye yazdım onuda bilmiyorum. Kusura bakma. Iyi geceler HOŞÇAKALIN
Gunaydin miyav miyavvvGünaydın canlar
Ayy canım ben bişey demedimki şaka yaptım sadece biliyorum niyetini zaten üzme kendini lütfen. Seni çok seviyoruz biz.Yazıyorum ama okunmuyor sanırım birde sana yazayım canım ben gerçekten trip atmiyorum. Kaç gündür gayet iyi yazisiyoruz hepinizle değilmi? Durup dururken ne oldu anlamadım. Geçen gün öylesine meg e trip attım ama gerçekten şakaydi. Burdaki samimiyetimizden dolayı kıskanma gibi bişey yaptım o kadar. En sonunda sizli bizli olduk ve cevap yazıyorum yorum da yapılmıyor bi açıklığa kavuşmadı neyse şimdi bunu neden niçin niye yazdım onuda bilmiyorum. Kusura bakma. Iyi geceler HOŞÇAKALIN
Günaydın şekerimGunaydin kizlarrr
Günaydın can cannGünaydın canlar
Dün gece sana çook dua ettimmsana da canim
Ayy canim benim yuregi guzel canlarim Allah razi olsun rabbim isteyen herkese de bana da hayirli , saglikli,imanli evlatlar versin aminDün gece sana çook dua ettimm
Amin canım kaç yıllık evlisiniz biraz özel oldu amaAyy canim benim yuregi guzel canlarim Allah razi olsun rabbim isteyen herkese de bana da hayirli , saglikli,imanli evlatlar versin amin
Yok yok sorabilirsin canim 4 yillik evliyim :) evlendigimden itibaren isteyince zaman bana uzun geliyor :)Amin canım kaç yıllık evlisiniz biraz özel oldu ama
Amiin canımm rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin o miss kokuyu sana tattırsın inşaallahAyy canim benim yuregi guzel canlarim Allah razi olsun rabbim isteyen herkese de bana da hayirli , saglikli,imanli evlatlar versin amin
Amin insallahAmiin canımm rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin o miss kokuyu sana tattırsın inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?