- 16 Şubat 2009
- 34.875
- 123.234
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.421
Yeni evli sayılırsınız daha en kısa zamanda gelir inşallah bebişiniz bizde daha düşünmüyoruz ki 7 yıl oldu evleneli çok büyük sorumluluk bana göre Bebek rabbim sağ Salim versin inşallahYok yok sorabilirsin canim 4 yillik evliyim :) evlendigimden itibaren isteyince zaman bana uzun geliyor :)
Ayyy bende seni çook merak ettim özledik yaa hoşgeldiiiinn
Amin insallah canim :)Yeni evli sayılırsınız daha en kısa zamanda gelir inşallah bebişiniz bizde daha düşünmüyoruz ki 7 yıl oldu evleneli çok büyük sorumluluk bana göre Bebek rabbim sağ Salim versin inşallah
Uyu dinlen canim aman calosiyoruz da ne olacak sankiBende bugün dükkanı açmıyorum çünkü dün ve diğer günler resmen dondum şuan evdeyim oh yatak keyfi yapıyorum erkenden uyandım 05.00 inşallah uyuyabilirim
Eveeett özlendiiinn artık gel ya bırakma bizi sensiiizGünaydınlar,özlendim demihoş gördüm sağol:))
Kolay gelsin ablaGünaydınlar,bugünde yokum kızçemin görümcesi ve kayganası burada ev yerleştrmeye geldiler kızı evlenecek..
Oraya gideceğiz bugün
Değil mi boşuna geliyor bazen bana keşke taş devrinde kalsaydık diyorum para derdi olmazdı değil mi ne güzel olurduUyu dinlen canim aman calosiyoruz da ne olacak sanki
Ah nerede uyumak bana uyandım yemek yapıyorumUyu dinlen canim aman calosiyoruz da ne olacak sanki
Ne yapıyorsun canımAh nerede uyumak bana uyandım yemek yapıyorum
Ayni fikirdeyim ayrica bu kadar igrenc insan da olmazdi :)Değil mi boşuna geliyor bazen bana keşke taş devrinde kalsaydık diyorum para derdi olmazdı değil mi ne güzel olurdu
Ellerine saglik canim dinlen birazciktaAh nerede uyumak bana uyandım yemek yapıyorum
Evet insanlarda hırs olmazdı değil miAyni fikirdeyim ayrica bu kadar igrenc insan da olmazdi :)
Sağol canım benimEllerine saglik canim dinlen birazcikta
Ben burayadaim canim
Nasılsın canımBen burayadaim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?