- Konu Sahibi bayan nihayet
- #53.061
Günaydın,iyi pazarlar
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim
Nerde bu kız,nerde bu kız,Alla Allaaa tuzsuz nerde yaaaaHiç bu kız nerde demeyin zaten dimi :'(
Hesabını mı dondurmıştun eses,hoşgeldin:))Geldim

PisssssNerde bu kız,nerde bu kız,Alla Allaaa tuzsuz nerde yaaaaAaaa burdaymıııış
![]()
Hoşgeldin abla evet birileri şikayet etmiş başlangıç böyle hesabı dondu geri dön dediler dönmedi sonra telefonu açmadı numarada bir erkek hesabı varmış ve eşi olamazmış kazen öyle dedi sonrası muammaBişiler olmuş yine tesadüf gördüm nisanın olayı..
Nasıl anlaşıldı bunlar hanımlar,mesajlar filan yazılmış ..
Hoşgeldin abla evet birileri şikayet etmiş başlangıç böyle hesabı dondu geri dön dediler dönmedi sonra telefonu açmadı numarada bir erkek hesabı varmış ve eşi olamazmış kazen öyle dedi sonrası muamma
Aynen valla herkese işlemiş resmen ama bu kadar bilgi bir erkekte olamaz bence yaaa herşeyi biliyordu ya çok iyi bir araştırmacı yada değişik duygular besliyorŞok resmen yaşananlar..
Aynen valla herkese işlemiş resmen ama bu kadar bilgi bir erkekte olamaz bence yaaa herşeyi biliyordu ya çok iyi bir araştırmacı yada değişik duygular besliyor
Ya abla hamile kalmak için yapılması gereken herşeyi biliyor ya bir erkek bu kadarını bilirmiErkek olsa bu kadar süre mutlaka bir açık verirdi,yada ustalıkla oynadı.
Ahahahajaj abla senin nick benziyor ya erkeğe ondandırDünde abdurrahman diye birisi izlemeye almış beni tıkladım kim olduğu belli olmuyor şutlanmış.
Ahahahajaj abla senin nick benziyor ya erkeğe ondandır
Konu açmış biride eşim çok para harcıyor diye erkekmisin demişler evet demiş ahahababba hayır sanki kadinlar kulubu yazmıyor gibi ipini koparan soluğu burda alıyor:)Aleni erkek ismi yahu,apo deseydi bari![]()