- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.121
Benim minikler corba yemiyor yanina da kuzu çevir:))Eki Görüntüle 2067743 corba koydum aksama kizlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim minikler corba yemiyor yanina da kuzu çevir:))Eki Görüntüle 2067743 corba koydum aksama kizlar![]()
Bizde kendi aramızda çok söyleriz böyleBenim selamda böyle işte:))
Eki Görüntüle 2067743 corba koydum aksama kizlar![]()
Bizde kendi aramızda çok söyleriz böyle![]()
Amin çok aminAmin canim hep beraber inşallah

Evet evet ,bence deSüper oldu akşama içerim artık:))
Çok sevimli geliyor nedense :))![]()
Evet evet ,bence de:))
Her şey mevcut ,zengin obası
İlk kez denk geldik ,iyi oldu :) profil resmine bakıp ,şoka giren gruptanımKesinlikle öyle:))
Afiyet olsunSüper oldu akşama içerim artık:))
Çok sevimli geliyor nedense :))![]()
İlk kez denk geldik ,iyi oldu :) profil resmine bakıp ,şoka giren gruptanım![]()

Afiyet olsun![]()
Ben de asiri cok gulmustum.Nick zaten sahane fotoya diyecek soz yokNiye şokk niyeeeee![]()

Ay ne tatlı teyze deyip yakından bakınca teyzenin hareketi görünceNiye şokk niyeeeee![]()
Ay ne tatlı teyze deyip yakından bakınca teyzenin hareketi görüncegerçi bence teyze parmak kütletiyor,benim içim kötü
![]()
tabi tabi senin icin kotuNick efsane amaBen de asiri cok gulmustum.Nick zaten sahane fotoya diyecek soz yok![]()
Ben de asiri cok gulmustum.Nick zaten sahane fotoya diyecek soz yok![]()
Ay ne tatlı teyze deyip yakından bakınca teyzenin hareketi görüncegerçi bence teyze parmak kütletiyor,benim içim kötü
![]()
Nick efsane amailk geldiğimde bile dikkatimi çekmişti
Hem anarşik,hem asabi miKendileri anarşik nenem olur,her ikiside enlerde ödüllü olurlar
Nick şikayet konusu olmuştu bir ara..
Teyze değil nene diyeceksin ona çok alınıyor sonraparmak kütletmiyor aleni hareket çekiyor..
tamam nenem
keleşini üstümde deneme