- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.521
Oyyyy yerim ben onları yaaa tabi hemen iyileşirinmo zamanIkizler sana bakar iyileşirsin hemen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyy yerim ben onları yaaa tabi hemen iyileşirinmo zamanIkizler sana bakar iyileşirsin hemen![]()
Ne demişim ne demişim,misafir perver,evinden misafir bereketi eksik olmaz,ne mübarek kadın,hen de et ateş pahasıyken demişimHiç yanaşma bosaben ölmekle meşgulken bana neler demişsin
![]()
Pamuklu pazen çikil aradanBundan sonra esas komşun benim canım![]()
He he senin papucunu dama attık artıkNe demişim ne demişim,misafir perver,evinden misafir bereketi eksik olmaz,ne mübarek kadın,hen de et ateş pahasıyken demişim
Pamuklu pazen çikil aradan![]()
Bebeğe başladın dimi seni nine seniiii
Ponponlarınız eksik kalmış ablaa buyur
![]()
Oooo soulu geçcen bu gidişle haaaa,vaaaay,yakışır sibelimeyemek bile yemedim senin dediklerini hiç yemedim
![]()
Oynarsiniz bilem hwm pek oyuncularOyyyy yerim ben onları yaaa tabi hemen iyileşirinmo zaman
Siz bakmayın sibelimee,sibel denizi bıçaklar,döner gene kucaklar bi kereeeeeeYok deha başlamadım cinsiyeti belli olsunda..
Hahahahaha severimmm kavgaları![]()
KardeşlerSiz bakmayın sibelimee,sibel denizi bıçaklar,döner gene kucaklar ni kereeeeee![]()
De gettttNe demişim ne demişim,misafir perver,evinden misafir bereketi eksik olmaz,ne mübarek kadın,hen de et ateş pahasıyken demişim
Pamuklu pazen çikil aradan![]()
Bu defa kucaklamiycamSiz bakmayın sibelimee,sibel denizi bıçaklar,döner gene kucaklar bi kereeeeee![]()
Abla sen söyle bu denizin cezasını kırk satır mi kırk katır miYok deha başlamadım cinsiyeti belli olsunda..
Hahahahaha severimmm kavgaları![]()
Siz bakmayın sibelimee,sibel denizi bıçaklar,döner gene kucaklar bi kereeeeee![]()
Abla sen söyle bu denizin cezasını kırk satır mi kırk katır mi![]()
KucaklarsıııınBu defa kucaklamiycam![]()
Oyyyy nede sever Sibel teyzeleri oyun oynamayıOynarsiniz bilem hwm pek oyuncular![]()
Yok yok sen söyle kenara gecHahahahahahaa bilemedim şimdiiii arada ben güme gitmeyim bari![]()
Kucaklamammmmm komşu olacak bideKucaklarsıııın
Kucaklarsıııın
Kucaklarsııııın
Kucaklarsııın
Dediiiiiiiiiiiiiiiiiim![]()
katır olsun katır,Abla sen söyle bu denizin cezasını kırk satır mi kırk katır mi![]()