- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.627
- 53
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.581
Bende kızımı uyutum şimdi psikolog randevusu için hazırlanıyorum bu ikinci seans toparlanmaya çalışıyorumÇok şükür canım iyiyim kızı uyutuyorum simdi.
Sen nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kızımı uyutum şimdi psikolog randevusu için hazırlanıyorum bu ikinci seans toparlanmaya çalışıyorumÇok şükür canım iyiyim kızı uyutuyorum simdi.
Sen nasılsın?
Valla şanlı osmanlı ordusu gibi 7 düvele karşı savaş veriyorum,sahip olduğum kudret damarlarımda ki asil kanda mevcut zaten,dayan Deniz dayan,tripli bile amarika gibi karşıdan bakıyomuşYolsun yolsun sen gece bize neler ettin ohh olsunzevkle izliyorum
Valla neyi kastetti bilmiyorum bende. Bak meraklandım şimdi![]()
Valla şanlı osmanlı ordusu gibi 7 düvele karşı savaş veriyorum,sahip olduğum kudret damarlarımda ki asil kanda mevcut zaten,dayan Deniz dayan,tripli bile amarika gibi karşıdan bakıyomuşYolsun yolsun sen gece bize neler ettin ohh olsunzevkle izliyorum
Valla neyi kastetti bilmiyorum bende. Bak meraklandım şimdi![]()
Yok artık denizim bitti hersey ver mwktuplarimiKız ne satcam,yutta sulh,cihanda da sulh dimek,seni de kurtarcaktım amaaaa![]()
Ben akdenizlimiyimVaaay anam ne kinci,halbuki ben pambuk kibinim,karadeniz kibin bi eseeer,geçer,sonra da yosun kokaaar,deniz kokaaar,mavi maviii huzuuuurrrr
Akdeniiiiiz garılarııııı,çok kinciiii oluyooooooor
![]()
Bebisimmmmm gördüm mesajını senin ikizleri tatlı niyetine yerim ben hemde iyileşirimYok artık denizim bitti hersey ver mwktuplarimi![]()
VermeemmmYok artık denizim bitti hersey ver mwktuplarimi![]()
Karikatürünü sevdiğim hatun :):)canım arada gel selam ver yahu
![]()
Sorun değil canım bende zaten bölmek istemedim çok tatlıydınızHoşgeldin canım,VeNi sende hoşgeldin,didişme sırasında bakamadım sana...
Hoşgeldin canım,VeNi sende hoşgeldin,didişme sırasında bakamadım sana...