- 20 Mart 2008
- 142.140
- 214.378
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.921
Al herseyden ablam oyy minnak huzur getirsin size artsin mutlulugunuz
Amin inşallah darısı tüm isteyenlere olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al herseyden ablam oyy minnak huzur getirsin size artsin mutlulugunuz
Sağol kuzum inşallah sabahtır içim dışıma çıktı kus Allah kus ne oldum bende bilmiyorum evet gidip meyve alıcam şimdi bende yemem lazım biliyorum@tuzsuz_ruh canım ya okudum valla çok üzüldümlütfen bol bol c vitamini al. Meyveyi ihmal etme gün içinde yersen daha iyi olur. Hanım ablam ne güzel yazmış dediklerini uygula canım.
Rabbim acil şifalar![]()
Sağol canım işte bende sürekli bu yıl ilaç kullandım biliyomusun antibiyotik ağrı kesici kas gevşetici daha neler neler o yüzden korkar oldum zaten hep o antibiyotik yiyince başladı bunlar ağrılar hastalıklarÇok geçmiş olsun birtanem benim eşim de öyle oldu 1 hafta boyunca hiç bir şey yiyemedi sürekli serum takıyordu doktor ama sonra yavaş yavaş iyleşti sürekli limon sıcak su ve Parol karıştırıp içiyordu boğazı açılıyordu @tuzsuz_ruh um
Sağol kuzum inşallah sabahtır içim dışıma çıktı kus Allah kus ne oldum bende bilmiyorum evet gidip meyve alıcam şimdi bende yemem lazım biliyorum
Canim diyet yap ama aç kalma meyve et herseyden ye yeterki beslen ama azar azar yersinSağol canım işte bende sürekli bu yıl ilaç kullandım biliyomusun antibiyotik ağrı kesici kas gevşetici daha neler neler o yüzden korkar oldum zaten hep o antibiyotik yiyince başladı bunlar ağrılar hastalıklar
İçerim gelince abla çıntar derler bizim burda yeni çıkıyor bir mantar türü ona bakmaya gidicem pazara şimdi hemde meyvelerimi almaya sagolMadem kustun nane limon iç biraz mideni rahatlatır en azından..
Canım diyet diyet diyorum da ben diyet yapmıyorum sadece zararlı şeyleri yemeyecek sağlıklı beslenmeye çalışıyorum protein konusunda sıkıntım yok çok şükür ama meyve yemedim bu araCanim diyet yap ama aç kalma meyve et herseyden ye yeterki beslen ama azar azar yersin
Geçmiş olsun inşallah atlatirsin
İçerim gelince abla çıntar derler bizim burda yeni çıkıyor bir mantar türü ona bakmaya gidicem pazara şimdi hemde meyvelerimi almaya sagol
Kırmızı doğal mantar bu mevsimde çok kısa bir süre çıkar abla buralarda et kadar yararlı birşey geçen yıl yağmur olmadı hiç çıkmadı bu yıl hazır ilk yağmur yagmisken gideyim bakayimİç mutlaka onu,mantarıda çok severim yani:))
Olur mu meyvesiz canim şu zaman bolca kivi muz mandalina yeCanım diyet diyet diyorum da ben diyet yapmıyorum sadece zararlı şeyleri yemeyecek sağlıklı beslenmeye çalışıyorum protein konusunda sıkıntım yok çok şükür ama meyve yemedim bu ara
İşte konuda zayıfım kabul ama bundan sonra dikkat edicem artık kendime sağol canimOlur mu meyvesiz canim şu zaman bolca kivi muz mandalina ye
Bi geçir inşallah da bi daha iyi bak kendine
Kırmızı doğal mantar bu mevsimde çok kısa bir süre çıkar abla buralarda et kadar yararlı birşey geçen yıl yağmur olmadı hiç çıkmadı bu yıl hazır ilk yağmur yagmisken gideyim bakayim
Canım gereksiz antibiyotik tüketme çok fazla vücudun bağışıklık sistemi çöküyorSağol canım işte bende sürekli bu yıl ilaç kullandım biliyomusun antibiyotik ağrı kesici kas gevşetici daha neler neler o yüzden korkar oldum zaten hep o antibiyotik yiyince başladı bunlar ağrılar hastalıklar
Tam tarifini bilmiyorum ama meyveleri karistirip kaynatiyordu babaannmİşte konuda zayıfım kabul ama bundan sonra dikkat edicem artık kendime sağol canim
Turuncumsu daha doğrusu haberlere bile çıkıyor görmemiş olamazsın ablaSen aydındaydın demi,oralarda sebze ağırlıklı besleniyor hep..
Kırmızı mantarı hiç duymadım bilmiyorum..
Ahhh keşke gerekmeseydi 20 lik dışım apse yaptı 6 antibiyotik iğne vuruldum çenemi bile acamiyordum yoksa ben ilaç kullanmayı hiç sevmem birde bel ve kol ağrım çıktı kas gevşetici içmek zorunda kaldım o zamandaCanım gereksiz antibiyotik tüketme çok fazla vücudun bağışıklık sistemi çöküyor
Tamam bakarım canım hadi ben kaçtım gideyim bakayim iki yıldır yiyemedik mantarı varsa da bitmesinTam tarifini bilmiyorum ama meyveleri karistirip kaynatiyordu babaannmHanimKelesimiGetir belki tecrubelidir bu konu da canim bi araştır yap cook iyi geliyor
Tam tarifini bilmiyorum ama meyveleri karistirip kaynatiyordu babaannmHanimKelesimiGetir belki tecrubelidir bu konu da canim bi araştır yap cook iyi geliyor
Turuncumsu daha doğrusu haberlere bile çıkıyor görmemiş olamazsın abla
Evet ablm elma mzu kivi portakal başka da ekliyordu ne varsa biraz karanfil azıcık kaynatirdi rahmetli babaannmHoşaf gibimi yoksa dediğin karışım..
Olabilir yani görmüşte olabilirim..
Ah canım kıyamam ya Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallahAhhh keşke gerekmeseydi 20 lik dışım apse yaptı 6 antibiyotik iğne vuruldum çenemi bile acamiyordum yoksa ben ilaç kullanmayı hiç sevmem birde bel ve kol ağrım çıktı kas gevşetici içmek zorunda kaldım o zamanda