• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

@tuzsuz_ruh canım ya okudum valla çok üzüldüm :cry: lütfen bol bol c vitamini al. Meyveyi ihmal etme gün içinde yersen daha iyi olur. Hanım ablam ne güzel yazmış dediklerini uygula canım.

Rabbim acil şifalar :dua:
Sağol kuzum inşallah sabahtır içim dışıma çıktı kus Allah kus ne oldum bende bilmiyorum evet gidip meyve alıcam şimdi bende yemem lazım biliyorum

Çok geçmiş olsun birtanem benim eşim de öyle oldu 1 hafta boyunca hiç bir şey yiyemedi sürekli serum takıyordu doktor ama sonra yavaş yavaş iyleşti sürekli limon sıcak su ve Parol karıştırıp içiyordu boğazı açılıyordu @tuzsuz_ruh um
Sağol canım işte bende sürekli bu yıl ilaç kullandım biliyomusun antibiyotik ağrı kesici kas gevşetici daha neler neler o yüzden korkar oldum zaten hep o antibiyotik yiyince başladı bunlar ağrılar hastalıklar

Sağol canım işte bende sürekli bu yıl ilaç kullandım biliyomusun antibiyotik ağrı kesici kas gevşetici daha neler neler o yüzden korkar oldum zaten hep o antibiyotik yiyince başladı bunlar ağrılar hastalıklar
Canim diyet yap ama aç kalma meyve et herseyden ye yeterki beslen ama azar azar yersin
Geçmiş olsun inşallah atlatirsin

Canim diyet yap ama aç kalma meyve et herseyden ye yeterki beslen ama azar azar yersin
Geçmiş olsun inşallah atlatirsin
Canım diyet diyet diyorum da ben diyet yapmıyorum sadece zararlı şeyleri yemeyecek sağlıklı beslenmeye çalışıyorum protein konusunda sıkıntım yok çok şükür ama meyve yemedim bu ara

İç mutlaka onu,mantarıda çok severim yani:))
Kırmızı doğal mantar bu mevsimde çok kısa bir süre çıkar abla buralarda et kadar yararlı birşey geçen yıl yağmur olmadı hiç çıkmadı bu yıl hazır ilk yağmur yagmisken gideyim bakayim

Canım diyet diyet diyorum da ben diyet yapmıyorum sadece zararlı şeyleri yemeyecek sağlıklı beslenmeye çalışıyorum protein konusunda sıkıntım yok çok şükür ama meyve yemedim bu ara
Olur mu meyvesiz canim şu zaman bolca kivi muz mandalina ye
Bi geçir inşallah da bi daha iyi bak kendine

Kırmızı doğal mantar bu mevsimde çok kısa bir süre çıkar abla buralarda et kadar yararlı birşey geçen yıl yağmur olmadı hiç çıkmadı bu yıl hazır ilk yağmur yagmisken gideyim bakayim

Sen aydındaydın demi,oralarda sebze ağırlıklı besleniyor hep..
Kırmızı mantarı hiç duymadım bilmiyorum..

Canım gereksiz antibiyotik tüketme çok fazla vücudun bağışıklık sistemi çöküyor

Canım gereksiz antibiyotik tüketme çok fazla vücudun bağışıklık sistemi çöküyor
Ahhh keşke gerekmeseydi 20 lik dışım apse yaptı 6 antibiyotik iğne vuruldum çenemi bile acamiyordum yoksa ben ilaç kullanmayı hiç sevmem birde bel ve kol ağrım çıktı kas gevşetici içmek zorunda kaldım o zamanda

Ahhh keşke gerekmeseydi 20 lik dışım apse yaptı 6 antibiyotik iğne vuruldum çenemi bile acamiyordum yoksa ben ilaç kullanmayı hiç sevmem birde bel ve kol ağrım çıktı kas gevşetici içmek zorunda kaldım o zamanda
Ah canım kıyamam ya Rabbim tez zamanda acil şifalar versin inşallah

Back
X