• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hiç demiyorsun dimi bu kız hasta diye :KK61: sevme zaten sen beni:KK61:ben hasta kimsesiz kendi basima:KK61::KK61::KK61:

daha ben aydinliyim aydinda egede onu bilmiyor bak beni hiç dinlememiş zaten:KK61:

yiyemem ki boğazım çok fena o saatte uyumaya çalışıyordum ben:KK61:

İzmir tabiki neresi olacak bu kadar güzel memleket

Hastayım ki ne hasta yatak döşek ölcem galiba ben :hasta:resmen yaşlı dedeler gibi öksürmeye basladim:hasta:kimsemde yok zaten yalnız basima:KK61: bi çorba pişirenim bile yok:KK61::KK61::KK61:
Sen hasta olunca hem unutkan,hem mızmız oluyosun beeee:anne:
Ben sana baştan
:KK75:Egeniiiin garılarıııı çok kinciiii oluyoooor:KK75:
Demedimmi,demekki egelisin diye biliyomuşum:sampiyon:
indir (14).webp

Hadi bak misafir hazırlığı yaparken mercimek pişirdim,iç te aklın başına gelsin,yok yani çabucak iyileş:-)
Geçmiş olsun mu dememişim,geçmiş olsun tuzsuzum:KK15::KK4:şimdi doooğru yatağa bakiiiiim

Anneanne şimdiden bebek malzemelerine bakmaya başladı bile:))

Çok geçmiş olsun hayırdır ne ağrıları var öyle ciddi birdurum yoktur umarım..
Sağol ablacım ya 12 senedir çektiğim bir baş ağrım var :( ne olduğu bir türlü çıkmıyor. Psikolojik dendi gittim verdiği ilaçlar sadece uyku yaptı ama baş ağrım devam etti. Ne yapacağımızı şaşırdık.
En son Annemler hocaya götürdü yine yok aynı. Alıştım artık ama eşim de dayanamıyor elinden geleni yapıyor ama sonuç aynı. Yine gidelim diyor doktora randevu almış. Gidicez bakalım

Sağol ablacım ya 12 senedir çektiğim bir baş ağrım var :KK43: ne olduğu bir türlü çıkmıyor. Psikolojik dendi gittim verdiği ilaçlar sadece uyku yaptı ama baş ağrım devam etti. Ne yapacağımızı şaşırdık.
En son Annemler hocaya götürdü yine yok aynı. Alıştım artık ama eşim de dayanamıyor elinden geleni yapıyor ama sonuç aynı. Yine gidelim diyor doktora randevu almış. Gidicez bakalım

Çok geçmiş olsun,migren değil herhalde demi teşhiste konulamamış ne olduğuna dair..
MR filan çekilmiştir mutlaka,varsa bişi onda çıkardı zaten..
Gidin bakalım bu sefer ne olduğu umarım belli olur..

Sağol ablacım ya 12 senedir çektiğim bir baş ağrım var :KK43: ne olduğu bir türlü çıkmıyor. Psikolojik dendi gittim verdiği ilaçlar sadece uyku yaptı ama baş ağrım devam etti. Ne yapacağımızı şaşırdık.
Ah canım ağrıya alışılır mı,arada bir dayanamıyoruz,Allah şifa versin tez vakitte inşallah:(

Çok geçmiş olsun,migren değil herhalde demi teşhiste konulamamış ne olduğuna dair..
MR filan çekilmiştir mutlaka,varsa bişi onda çıkardı zaten..
Gidin bakalım bu sefer ne olduğu umarım belli olur..
Evet abla sayısız emara girdim eşimin ısrarıyla her defasında çekti doktorlar. Migren değil sinizüt değil damar sıkışması var dediler en son diğer gittiğim dpktorda yok dedi kafamız iyice karıştı.
Sağol ablacım

Evet abla sayısız emara girdim eşimin ısrarıyla her defasında çekti doktorlar. Migren değil sinizüt değil damar sıkışması var dediler en son diğer gittiğim dpktorda yok dedi kafamız iyice karıştı.
Sağol ablacım

Her doktor farklı bişiler söyleyince kafa karışıyor elbette.
Bu seferki doktor ne diyecek acaba,inşallah güzel haberler verir..

Her doktor farklı bişiler söyleyince kafa karışıyor elbette.
Bu seferki doktor ne diyecek acaba,inşallah güzel haberler verir..
Aslında bişey çıkmaması sevindirici ya kötü bişey çıksa diyoruz daha kötü olacaktı. Ama belirsizlik de mahvediyor insanı.
Bişey çıkmayacak kesin biliyorum eşimi kırmamak için gidiyorum.

Aslında bişey çıkmaması sevindirici ya kötü bişey çıksa diyoruz daha kötü olacaktı. Ama belirsizlik de mahvediyor insanı.
Bişey çıkmayacak kesin biliyorum eşimi kırmamak için gidiyorum.

Olsun sağlık ihmale gelmez hiç bir zaman
Eşinin yanında olması çok güzel canısı..

Ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere :KK15:

Görüşürüz canım bende pazara gideceğimsonra..

Sen hasta olunca hem unutkan,hem mızmız oluyosun beeee:anne:
Ben sana baştan
:KK75:Egeniiiin garılarıııı çok kinciiii oluyoooor:KK75:
Demedimmi,demekki egelisin diye biliyomuşum:sampiyon:Eki Görüntüle 2068541
Hadi bak misafir hazırlığı yaparken mercimek pişirdim,iç te aklın başına gelsin,yok yani çabucak iyileş:-)
Geçmiş olsun mu dememişim,geçmiş olsun tuzsuzum:KK15::KK4:şimdi doooğru yatağa bakiiiiim
Pissssss :110::110::110:

Ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere :KK15:
Canımın içi çok geçmiş olsun ahhh o baş ağrıları bilirim hemde nasıl lisede az okuldan ağlaya ağlaya eve gelmedim ben herşeye bakıldı en son bir doktor gerilim baş ağrısı teşhisi koydu bana stres ince fikirlilik insanı yiyor bitiriyor vallahi o ara bir psikolojik tedavi görmüştüm az bir süre ondan sonra hafifledi benim ağrılarım hala yoklar çoğu zaman ayda bir falan ağlatma derecesine getirir beni de kafamı duvara duvara vururum bazen bi psikiyatr görsün bence seni

Back
X