• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ben,senin için evleeer,arabalaaar,bol kazaaaanç,hayırlı evlatlar diliyorum:KK70:
Ama evlat bölümünde sayı sabit kalsın mümkünse :KK70: :KK70:
Kizzzzz lar diyip sen bana kafayı mı yedireceksin ahahahahah aminnnnn bebeğim aynılarını senin içinde geçerli bin katını versin sana da tüm isteyenlere de

Kizzzzz lar diyip sen bana kafayı mı yedireceksin ahahahahah aminnnnn bebeğim aynılarını senin içinde geçerli bin katını versin sana da tüm isteyenlere de
Hahhahhaa,şükürsüzlük olmasın,evim var çok şükür,ama bir evi çok beğendim,başka bölgede,bu evim yazın süper,ama kışları bu bölge palandökeni aratmıyor:D
Araba da eşimin birkaç yıl önce yaptığı kazadan çok korktuğum için,sıraya bile koymuyorum.Çocukların zaten en masraflı zamanları,onların eğitimi en önemlisi.
O yüzden münkünse hayırlı bol kazanç bölümüne yoğunlaş benim için:D :D

Sürk mü o bak canım çekiyor zatiii goymus bu da buraya triplim yapma bana bunu :duduk:
Ya kuzum göndereyim sana gerçekten :KK19:

Bu deniz varya bu denizzzz:KK75::KK75::KK75: bir gün geçiremez bensizzzzz:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:bana bulaşmadan uyursaaaaaa:KK75::KK75::KK75::KK75:babaannesi girer uykusunaaaa:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
:super::KK37:

Hayaller hayatlar :KK34:
Canım keşke gerçekten de hazırlayabilsem sizlere genelde kahvaltımız hep bu tarzdır çeşit olarak Hoppa
:KK70: :KK70: :KK70:
Bu akşam da bulaşayım bakayım,belki babannem girer rüyama gerçekten,çok özledim onu kıııız,öööyle böyle değil:110:
İnşallah bizim torunlarımız da bizi bu kadar sever :KK200:
Allah rahmet eylesin canım :dua:
Oglumu kontrole getirdim,sıra bekliyoruz kızlar görüşürüz:KK200:
Hayırdır canım neyi var çok geçmiş olsun :anne:

Canım keşke gerçekten de hazırlayabilsem sizlere genelde kahvaltımız hep bu tarzdır çeşit olarak Hoppa

Sağol canım,sinüzit tedavisi görüyordu,kontrolde birşeyi kalmamış dedi doktor,şükür...

Hahhahhaa,şükürsüzlük olmasın,evim var çok şükür,ama bir evi çok beğendim,başka bölgede,bu evim yazın süper,ama kışları bu bölge palandökeni aratmıyor:KK70:
Araba da eşimin birkaç yıl önce yaptığı kazadan çok korktuğum için,sıraya bile koymuyorum.Çocukların zaten en masraflı zamanları,onların eğitimi en önemlisi.
O yüzden münkünse hayırlı bol kazanç bölümüne yoğunlaş benim için:KK70: :KK70:
Ahahahhajaha tamam denize hayırlı kazanç triplime bol bol sağlık asminime ve bana hayırlı evlat veee bütün herkese hayırlı kazanç bol bereketli bolca sağlık huzur mutluluk nasip etsin Allah

Sağol kuzum yapcam bende ondan da bir türlü vakit olmadı

Back
X