- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.581
:)Afiyetolsun yarasın efenimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Afiyetolsun yarasın efenimmm![]()
Hangi bacak diye igrenc bir espri yapmiyim dimiObacak ne kadar iyi niyetli düşünceli minnoşuz![]()
Icinin yaglari korkar gider diye...:)Bana mi![]()
YaaaaaaHangi bacak diye igrenc bir espri yapmiyim dimi![]()
Çok sevindim canım ohh iyi olmuş şükürSağol canım,sinüzit tedavisi görüyordu,kontrolde birşeyi kalmamış dedi doktor,şükür...
AminAhahahhajaha tamam denize hayırlı kazanç triplime bol bol sağlık asminime ve bana hayırlı evlat veee bütün herkese hayırlı kazanç bol bereketli bolca sağlık huzur mutluluk nasip etsin Allah
HoşbuldumTünaydın canım,hoşgeldin![]()
Biseyi de öğrenme beeeeeNeydi o ya ben bişey anlamadım,sürk nedir(yukarı bakan emoji)![]()
Kova yaaaaa keşke öyle bişey olsa ahahahahha daha diyet devam bu aradaIcinin yaglari korkar gider diye...:)
Hani diyetle ugrasma babinda![]()
Ahaha ,efsaneHangi bacak diye igrenc bir espri yapmiyim dimi![]()
Ben amin diyim de,o eder yine bambıklımSelam obanin hatunlari nasılsınız♥♥
@tuzsuz_ruh bana dua nerde:))
Lastik gibi uzayandır o zamanBiseyi de öğrenme beeeeemeraklı peynir el yapimi
![]()
Oy canm allah razı olsun♥♥Ben amin diyim de,o eder yine bambıklım
Lastik gibi uzayandır o zaman![]()
Offf zeytinyağı da ekle yeee ekmekleKıııız
Triplimelek Megi @tuzsuz_ruh ,sürkü gööördüüüüm
Bensiz yemeyin sakıın,tripli ben gelmeden çıkarma sakın,duzsuz yir epiciiiinii![]()
![]()
Offf zeytinyağı da ekle yeee ekmekle![]()
Bebeğim sana çoktan ettim zaten Allah evlatlarına eşine sana sağlık uzun ömür helalinden bereketli para hayırlı iş versin inşallah Allah kimseye muhtaç etmesin darda zorda yolda bırakmasın hepimiziSelam obanin hatunlari nasılsınız♥♥
@tuzsuz_ruh bana dua nerde:))
Ne bilin sen yaaaa müthiş bişey görme boşver yer bitirirsin senBen amin diyim de,o eder yine bambıklım
Lastik gibi uzayandır o zaman![]()
Yerim tabi Allah Allah yaaaaaaaKıııız
Triplimelek Megi @tuzsuz_ruh ,sürkü gööördüüüüm
Bensiz yemeyin sakıın,tripli ben gelmeden çıkarma sakın,duzsuz yir epiciiiinii![]()
![]()
Valla ben yapicam yavrum aklıma durmasinBir çoban kuzu çevirmeyi anlatıyormuş,şöyle.güzell böyle.güzeel,demişlerki yedin galiba,
Demişki,yok,ağalar yerken anahtar deliğinden gördüm
Ben de sürkü öyle görücem galiba
Bizim kahvaltıcı peynirci baba şubeleri var burada,acaba varmıdır ki![]()