- 13 Eylül 2015
- 21.921
- 68.892
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.621
20 günde 11 hatta 12 kilo almak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 günde 11 hatta 12 kilo almak![]()
Hastayım şu ateşlerine çiçeğim![]()
iyi akşamlar
Ben bilmemYafrukurtlarım bu ara pek gelemiyorum ama beni unutmayın anacığım olur mu![]()
Verdim canım evet bu ara çok ilaç da içtim bir anda da yemeye başlayınca kötü oldum 1 aydır fenalardayım ama spora başladım yarından sonra da sağlıklı beslenme inşallah20 Günde 11 çokmuş gerçekten :/ Önceden verdiysen demek ki tekrar verebilirsin canım.
En az bir 5 kilosu ödemdir hafta ya belli olur canımMeleğim ödem olmasın o
![]()
Aminn canim Allah razi olsun senden bu nasıl güzel bir duadir♥♥♥Bebeğim sana çoktan ettim zaten Allah evlatlarına eşine sana sağlık uzun ömür helalinden bereketli para hayırlı iş versin inşallah Allah kimseye muhtaç etmesin darda zorda yolda bırakmasın hepimizi
Çok çok geçmiş olsun meleğimVerdim canım evet bu ara çok ilaç da içtim bir anda da yemeye başlayınca kötü oldum 1 aydır fenalardayım ama spora başladım yarından sonra da sağlıklı beslenme inşallah
Çok çok geçmiş olsun meleğimVerdim canım evet bu ara çok ilaç da içtim bir anda da yemeye başlayınca kötü oldum 1 aydır fenalardayım ama spora başladım yarından sonra da sağlıklı beslenme inşallah
Yaparsın sen meleğim,üzülme,dirayetlisin maşallah,bir kere başaran yine başarırUzun hikaye ne sen sor ne ben anlatayımtakıma geri döndüm
/
Ama hepsi 20 günde değil ayyy ne bileyim yaa
Çok mıtsuzum neler oluyor bana vücuduma anlayamıyorum
Doktora gittim değerlerim hep yüksek kilo artışım başlamış dedi önlemini alman lazimAilemde herkes kilolu kalp, tansiyon, şeker, iltihap hastalıkları hepsi yüksek oranda yaşıyorlar
bende onlar gibi olmak istemiyorum
55 di bu vücut
![]()
İnshallah canımVerdim canım evet bu ara çok ilaç da içtim bir anda da yemeye başlayınca kötü oldum 1 aydır fenalardayım ama spora başladım yarından sonra da sağlıklı beslenme inşallah
Canim cok tesekkur ederim♥KaPrisLiPazen canım seni göremiyorum sanki bir kaç gündür,iyi misin ?
Hayırlı olsun canım :) Göremedim dedim noldu bu kıza,iyi ki sevmiş,sevmese daha zor :)Canim cok tesekkur ederim♥
Cok yoğunum
Oğlum okul diye tutturdu dün krese başladık
Onun telaşı var
Gidiyoruz bakalım yarım gün
Çok Sevdi eve getiremiyoruz :)
Ama eve ağlayarak geliyor; (Hayırlı olsun canım :) Göremedim dedim noldu bu kıza,iyi ki sevmiş,sevmese daha zor :)
Canim cok tesekkur ederim♥
Cok yoğunum
Oğlum okul diye tutturdu dün krese başladık
Onun telaşı var
Gidiyoruz bakalım yarım gün
Çok Sevdi eve getiremiyoruz :)
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun meleğim
İnşallah en kisa zamanda sağlığına istediğin kiloya ulaşırsin![]()
İnşallah denizim teşekkür ederimYaparsın sen meleğim,üzülme,dirayetlisin maşallah,bir kere başaran yine başarır![]()
Benim 2 yeğenim başladı bu yıl. İkisi de Devlet anaokuluna gidiyor,kardeşlerim çok memnun :) Zamanla oturur canım.daha yenisiniz .Ama eve ağlayarak geliyor; (
Kreste nelere dikkat etmeliyim onu bile bilmiyorum en yakinda devlet kresi var oraya verdim ozeller cokk uzak bişey olduğunda gideyim kolayca diye düşündüm
Okulda kızların/erkeklerin wcleri ayri,,bir öğretmen ve bir stajyer var
Temizliği iyi gibi geldi
Ilgileri de şimdilik iyi görünüyor
Öğretmene ne sorsam hemen dönüş yapıyor bana,oglumjn siniftaki resmini atıyor
Kamera varmi sormadım hiç
Kendimiz götürüyorz ama kapida bir saat dil döküyoruz ikna etmek için, acaba servise mi versem herkes gidiyor der daha mi kolay olur
Oyy oyy valla pek zormuş
Allah çalışan annelere güç versin
Sağol canım♥♥maşallah kuzuya ya ohhh ne güzel de sevmiş maşallah
Hayırlı olsun canım
Herkes özel e yolla dedi ama en çok haberlerde izlediğim şeyler de hep özellerde valla ne zormuş okul seçmekBenim 2 yeğenim başladı bu yıl. İkisi de Devlet anaokuluna gidiyor,kardeşlerim çok memnun :) Zamanla oturur canım.daha yenisiniz .