- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #56.941

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kot pantolonum bile yırtıktı,şiddeti sen düşünAyy öyle deme yaa içim bi tuhaf oldu.Kader işte bazen ince çizgiler vardır hayatimizda
Çok canlar yakmıştır abbooowwVakumdan beter çürütürmus![]()
Can yakmıştır tabi can yakmayı bırak tahtali köye çok kişi gitmiştir simdinÇok canlar yakmıştır abboooww![]()
Doğru vallaCan yakmıştır tabi can yakmayı bırak tahtali köye çok kişi gitmiştir simdin![]()
Ne 40 ı beeee,37 numara benim stilettom bi keremdenizzzzzzzzz bunun şerefine bizim halay çekmemiz lazım biliyon dimi uzun zaman oldu çıkar at stilettolari bak benimki 38 yalnız triplimin aldıkları sen 40 numero ayaklarinla benim ayakkabıyı genişletme Yalnis giyipte
hadi galkkkkk
tripli Akaba aaa geçin yanimaaaaaa
![]()
Len denizzzzzzzzzzz deprem oldu yaaa bırak stilettoyuNe 40 ı beeee,37 numara benim stilettom bi kerem
Bende diyorum neresi yıkılıyo,obaymışş![]()
Len denizzzzzzzzzzz deprem oldu yaaa bırak stilettoyu
Tabiki ciddiyim baksana muglada olmuş ama sallandık biraz once vallahi gittik geldik 20 saniyeNe ne zaman ne diyosun tuzsuuuz
![]()
Demek depremi duymuşumNe 40 ı beeee,37 numara benim stilettom bi kerem
Bende diyorum neresi yıkılıyo,obaymışş![]()
Ay geçmiş olsun canım ya,baya hissettinmiTabiki ciddiyim baksana muglada olmuş ama sallandık biraz once vallahi gittik geldik 20 saniye
5 olmuş burda 4 falan hissedildi kesin sağol kuzumAy geçmiş olsun canım ya,baya hissettinmi
Ahahaha deliiiDemek depremi duymuşum![]()
Akabacım geçmiş olsun canım sanaDoğru valla![]()
Ah o dörtleri bilirim,bizim artçı sarsıntılar öyle olmuştu,ayakta durmaya korkuyorduk,Allah korusun herkesi5 olmuş burda 4 falan hissedildi kesin sağol kuzum
Sağol canımAkabacım geçmiş olsun canım sana