• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

He o zaman mı kayboldu:eek: şeeey ben ayıyı ona yönlendirdiydim ama,sırtını çığnaasın diyeo_O
Gözün kör olmaya denizzzzzzz senin yüzünden kayboldu ya bu kizzzzz nerde o ayı Bulda gel ne yaptı yedimi megi:skandal:

Gerçi siz çamaşır suyunu bile bilmiyonuz da klorak diyosunuz,normal yani:kahve:
Klorak başka markası Klorak olduğu için adı öyle kalmış onun kız bu arada sen kaçtan aldın bileziği 153 dedi dün gramını kuyumcu

Ben 113 den almıştım en son vallahi ama araba alırken bozdum bir kaldı da şimdide alınacak gibi değil ama kuyumcu düşmez daha dünya çok karışık diyor
Altın altındır canım,ama tabii riskte var,210larda 165lerden aldığım çeyrek altınları 143ten bozdurmuştum 3 yıl sonra evime taşınırken.Epey zarardı ama almasaydım hazır para da olmayacaktı.Ev mobilyamı sıfırdan yenilemiştim onlarla...

Altın altındır canım,ama tabii riskte var,210larda 165lerden aldığım çeyrek altınları 143ten bozdurmuştum 3 yıl sonra evime taşınırken.Epey zarardı ama almasaydım hazır para da olmayacaktı.Ev mobilyamı sıfırdan yenilemiştim onlarla...
Aynen para kaldığı zaman harcayıp gidiyoruz ama altın olunca insan kıyamıyor Allah sağlık versın de gerisi önemli değil kuzum en azından hazırda onlar varmış kullanmissin

Back
X