- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.141
Sağol canım ,yaparsa çağırırım seni
Sana vururza de bana sen koruruam ben seni♥♥

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım ,yaparsa çağırırım seni
Sana vururza de bana sen koruruam ben seni♥♥
Acili yumusak ekmek ici dograyim icine ic kuzum iccc. Iyiles ikizlerin anasiiiAcılı mi içine ekmek de koy bari Karnım doysun
Oh oh bugün yemekler pek güzel:)
Sağol canım ellerine sağlık♥♥Acili yumusak ekmek ici dograyim icine ic kuzum iccc. Iyiles ikizlerin anasiii![]()
Ilgilensin gripmi oldunSağol canım ellerine sağlık♥♥
Ikizleri verdim babaya yatıyorum ben(
Selam canımSlm kızlar nasilsinizz![]()
Dönmedin mi karamel?Kızlar biz ani kararla annemlere gidiyoruz yarın akşam döneceğiz inşallah evimize.
Kendinize çok iyi bakın.![]()
Geçmiş olsun kuzum
Tonsilit dedi doktorIlgilensin gripmi oldun
Sağol canımGeçmiş olsun kuzum
İyi misin az daha sıcak şeyler iç kendini sıcak tut boğazına viks sür iyi gelir bir de sar bir tulbentleSağol canım
Bogazli kazakla duruyorum evde canm ama atesimde varİyi misin az daha sıcak şeyler iç kendini sıcak tut boğazına viks sür iyi gelir bir de sar bir tulbentle
Selam canımiyidir ,sen nasılsın ?
Bogazli kazakla duruyorum evde canm ama atesimde var
Birde hiçbişey yiyemiyorum![]()
Çorba iç tarhana iyi gelir aç kalırsan iyice güçten düşersin olmaz viks sür boğazına bak iyi gelecekBogazli kazakla duruyorum evde canm ama atesimde var
Birde hiçbişey yiyemiyorum![]()
Sağol canım inşallah geçerÇok geçmiş olsun cNim Allah acil şifalar versin.
Inan suyu bile çok zor içiyorum canmÇorba iç tarhana iyi gelir aç kalırsan iyice güçten düşersin olmaz viks sür boğazına bak iyi gelecek