- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #57.761
Millet arada kaynıyor nasılsa.biz kabak gibi meydandaAhahahahajahaja ay ne alemfm bende üç kere gittim ikisi geyik biri neden onu bende bilmiyom kim vurduya gittim zaar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millet arada kaynıyor nasılsa.biz kabak gibi meydandaAhahahahajahaja ay ne alemfm bende üç kere gittim ikisi geyik biri neden onu bende bilmiyom kim vurduya gittim zaar![]()
Onu okuyan herkes konu Sahibi bike anladi beni ama o sahsiyetsizin bana saldiracagi tutmuş:))Ağır şeymiş o zaman![]()
Öyledir o laz damarı var lazzzzz ahh ben neler çektim ondan neler hala da çekiyorum ama naparim işte yuzyuze bakıyoruz diye ses etmiyorumDirekt saçıma yapışmışbi oku,bi anla dimi ? Nerdeee ?
Çekiyoruz bacım onlarıOnu okuyan herkes konu Sahibi bike anladi beni ama o sahsiyetsizin bana saldiracagi tutmuş:))
Ay ömrüm böyle saçma insanlarla geçiyor yaa:))
Bdv ye giriyorum mülayim mülayim yorum yazıp çıkıyorum ya ben konuşmak bilmiyorum Heralde:-D:-D:-DAhahahahajahaja ay ne alemfm bende üç kere gittim ikisi geyik biri neden onu bende bilmiyom kim vurduya gittim zaar![]()
O kadar da kırmızı stiletto aldımÖyledir o laz damarı var lazzzzz ahh ben neler çektim ondan neler hala da çekiyorum ama naparim işte yuzyuze bakıyoruz diye ses etmiyorum![]()
Gerçekten bu yüzden mi girdin? Şaka gibiBen 1 kere girdim mapusa :)
Oda dere otunu tere otu yazmisim diye:)
Ve bunu dışarıdan okuyan kişi sirf benim için üyelik almış gelmiş:))))
Bdv ye giriyorum mülayim mülayim yorum yazıp çıkıyorum ya ben konuşmak bilmiyorum Heralde:-D:-D:-D
Kible canim benim♥♥
Benim o mıknatıs i atmam lazım valla bıktım:))))Çekiyoruz bacım onlarımıknatıs özelliğimiz var
Vallahi aynen yaaa en çok ikisinde canım sıkıldı biri gelmiş çamaşır pantolon vardı sevmiştim hamile miyim diye sormuş aahahaha bir kizcagizla bir iki laf ettiydik Banı yedik diğerinde şu limoncu var onla konuşuyorduk daha çok ben anlatmaya o anlamamaya çalışıyordu ondan yedimMillet arada kaynıyor nasılsa.biz kabak gibi meydanda![]()
Ben hala atamadım,sen atarsın inshallah :))Benim o mıknatıs i atmam lazım valla bıktım:))))
Şaka gibi dimi:))Gerçekten bu yüzden mi girdin? Şaka gibi
Ahahaha aynı ben valla girip çıkıyorum cevapta vermiyorum çoğuna ama yine Banı yiyorumBdv ye giriyorum mülayim mülayim yorum yazıp çıkıyorum ya ben konuşmak bilmiyorum Heralde:-D:-D:-D
Kible canim benim♥♥
Limoncu çok kafa götürüyo yaVallahi aynen yaaa en çok ikisinde canım sıkıldı biri gelmiş çamaşır pantolon vardı sevmiştim hamile miyim diye sormuş aahahaha bir kizcagizla bir iki laf ettiydik Banı yedik diğerinde şu limoncu var onla konuşuyorduk daha çok ben anlatmaya o anlamamaya çalışıyordu ondan yedim![]()
Ben konu dışı polemiğe girdim. HakettimŞaka gibi dimi:))
Valla üye sırf senin için üye oldum dedi bana saldırdı ikimizde ban yedik sonra daha gelmedi:))
Polemik olsa içim yanmaz. Sen yapmışsın,paşalar gibi yatıp,çıkmışsınBen konu dışı polemiğe girdim. Hakettim![]()
Tuhhh kız denizzzz bak kız ne almış sana ayıp yaaaO kadar da kırmızı stiletto aldımhediye edecektim
İnşallah yaa:))Ben hala atamadım,sen atarsın inshallah :))
Hayır anlamiyorda dediğimi tek dediğim kız limonlu doldurma kızı galiba bundan yedim bende baniLimoncu çok kafa götürüyo yabende burç diye gittim,yok yere