• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Millet arada kaynıyor nasılsa.biz kabak gibi meydanda :KK70:
Vallahi aynen yaaa en çok ikisinde canım sıkıldı biri gelmiş çamaşır pantolon vardı sevmiştim hamile miyim diye sormuş aahahaha bir kizcagizla bir iki laf ettiydik Banı yedik diğerinde şu limoncu var onla konuşuyorduk daha çok ben anlatmaya o anlamamaya çalışıyordu ondan yedim:KK70:

Vallahi aynen yaaa en çok ikisinde canım sıkıldı biri gelmiş çamaşır pantolon vardı sevmiştim hamile miyim diye sormuş aahahaha bir kizcagizla bir iki laf ettiydik Banı yedik diğerinde şu limoncu var onla konuşuyorduk daha çok ben anlatmaya o anlamamaya çalışıyordu ondan yedim:KK70:
Limoncu çok kafa götürüyo ya :D bende burç diye gittim,yok yere

Ben hala atamadım,sen atarsın inshallah :))
İnşallah yaa:))
Ya bide en çok neye uyuz oluyorum biliyonmu
Bişey oluyor benim bi işim var ve işi yapan erkek e görevi gereği yapıyor işimi cikip geliyorum (banka,ptt,market gibi))
Ki ben acayip somurtkan biriyim kimseye nasılsın demem selam vetmem dümdüz işim bu der geçerim
Sonra eğer o görevli erkekse yandim :) eşi beni heryerden araştırıyor
Yahu bir kelam etmemisim adamla ,yüzünü bile bilmem valla bi hocaya gidem diyom sırf bu saçmalıklar yüzünden

Back
X