• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kuzucumm aynen yolladığın resim gibi buralar :)
Halin keyfin nasıl canım,konuşamadık ne zamandır..

iyiyim kuzum evet etiketleyim dedim
obaya arada uğra canım

keyfim iyi çok şükür
üşütmüştüm onu atlatmaya çalışıyorum,

sen nasılsın şekercim?

:KK200::KK200::KK200:

iyiyim kuzum evet etiketleyim dedim
obaya arada uğra canım

keyfim iyi çok şükür
üşütmüştüm onu atlatmaya çalışıyorum,

sen nasılsın şekercim?

:KK200::KK200::KK200:
canım çok şükür iyiyim,bir rahatsızlığım vardı,onu atlattım,hayat sağlıklı daha güzel :)
sen nasılsın canım,kontrollerin nasıl gidiyor,merakla bekliyorum güzel haberlerini :)

canım çok şükür iyiyim,bir rahatsızlığım vardı,onu atlattım,hayat sağlıklı daha güzel :)
sen nasılsın canım,kontrollerin nasıl gidiyor,merakla bekliyorum güzel haberlerini :)

çok geçmiş olsun canım
bizde karı koca üşüttük
hastanelere gidip geldik.

güzel haberler yakın olur inşallah canım
sağolasın ;)

O zaman nnnnnnnn nnnnnnnn:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75: kalkın nnnnnnnn bugün stilettoyla:KK28::KK28::KK28::KK28::KK28: halay cekeceguk DENİZZZZZZZZZZZ :KK11:
IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz :mapus:gel len buraya:KK60: kutlama var:KK55: kimse beni tutamaz bugunnnnnn yasasinnnnnnnnn:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
VAN TÜ TİRİİİİİ FOROOOO :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: 7 gün 24 saat sürecek horona hosgeldiniz:confused::confused::confused:

cansın ya

:D:D:D:D:D

haha aynen öyle oldu denizim
nasl sevindim anlatamam :KK70::KK70::KK70:
Ya böyle deyince de suçluluk hissediyorum,biz de yaşlanacağız,kv olacağız ama,bunaltmasınlar kardeşim ya,büyük olsunlar,bunun bilincinde olsunlar,baş üstüne.Bir de insan evlenince kendi ailesiyle içiçe olmuyor,çünki bir aile kurmuş,eş ailesiyle olur mu,o l m u y o o o r

uzun bir süre :KK70: şekercim yazın belki gelirler bir kaç aylığına
oda belli değil şu an için. .
Vallahi gözünaydın,bayram gibi sana şimdi:KK73::KK73:
Kvnin üst katından eski bir eve taşınmıştım ama nasıl mutluydum anlatamam,kendi başının sultanı olmak gibi var mı:KK73::KK73::KK73:

hly.gif

@tuzsuz_ruh :D:D:D halaybaşımız hazır bacım :D

Vallahi gözünaydın,bayram gibi sana şimdi:KK73::KK73:
Kvnin üst katından eski bir eve taşınmıştım ama nasıl mutluydum anlatamam,kendi başının sultanı olmak gibi var mı:KK73::KK73::KK73:

haha aynen canım bir senedir yoklardı zaten rahattım
son 3 aydır buradalar, ama gidiyolar çok şükür..

herşeye karışmayan bir tip olsa,
severim aslında yaşlıları
ki zaten genç benim kv

öyle yaşlı filan değil çok.

52 yaşında :D

Back
X