Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boy ve kilonu kaçtı acaba sonuçtan memnun musunuz şuan durumunuz nasıl önce ve sonra fotoğraf görme şansım var miBen 1 haziran cuma günü bu ameliyatı oldum göbek yanlar bel bölgesinden 2 kg yağ alındı popoya 600er gram eklendi daha benim de yeni gerçi ama yardımcı olabilirim sorularını sorabilirsin
mrb derin sin durumundan bahseder misinBen 1 haziran cuma günü bu ameliyatı oldum göbek yanlar bel bölgesinden 2 kg yağ alındı popoya 600er gram eklendi daha benim de yeni gerçi ama yardımcı olabilirim sorularını sorabilirsin
nihayet bir kişi daha beni duyducanım ben 1 ay önce yaptırdım yaklaşık. iç bacak katın simit ten yağ alınıp kalçaya dolgu yapıldı soruların varsa cevaplayabilirim
Banada atatbilirmisin 27 temmyzda olicam bendemerhaba bilgi için yazabilirsin sana öncesi sonrası fotoğraflar atabilirim
Ameliyat oldunmu acaba bende düsniyorum?arkadaşlar bu işlemi yaptıranlar önerir mısınız kimi memnun deil kimi memnun neye inanicagimi şaşırdım kalıcı mi paraya ve acıya değer.mi bir sürü para vericem bu forumda aylardır net bi cevap alamadim
Meraba D Duru_ysm in ameliyati oldugunu dusunmuyorum cunku cok uzun zamandir her alanda butun estetik operasyonlarla ilgili bende bu ameliyati olmayi dusunuyorum olucam deyip bende foto gorebilirmiyim izlermisin diyor ancak hicbir sonuc netice yok izlemeden cikardim kendisini ve samimiyetine inanmiyorum bu profil bi erkek deilse dahi bence samimiyetsiz bi insan.Ben bu ameliyati oldum merak ettiginiz bisey varsa cevaplayabilirimAmeliyat oldunmu acaba bende düsniyorum?
Merhaba özr dılerım rahatsız ettım bende olmak ıstyorum basenlerde var aldırıp transfer yaptırmak istyorum hangı teknıkle yapıldı sıze vazer var lazer lipolız var ve lıposakşın bırde tam mı uyudunuzMeraba D Duru_ysm in ameliyati oldugunu dusunmuyorum cunku cok uzun zamandir her alanda butun estetik operasyonlarla ilgili bende bu ameliyati olmayi dusunuyorum olucam deyip bende foto gorebilirmiyim izlermisin diyor ancak hicbir sonuc netice yok izlemeden cikardim kendisini ve samimiyetine inanmiyorum bu profil bi erkek deilse dahi bence samimiyetsiz bi insan.Ben bu ameliyati oldum merak ettiginiz bisey varsa cevaplayabilirim
Merhaba bende bu ameliyatı yaptırmak istiyorum banada bilgi verirmisinizcanım ben 1 ay önce yaptırdım yaklaşık. iç bacak katın simit ten yağ alınıp kalçaya dolgu yapıldı soruların varsa cevaplayabilirim