yag enjeksiyonu ile popo buyutenler lütfen yardim

Duru_ysm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
491
99
28
arkadaşlar bu işlemi yaptıranlar önerir mısınız kimi memnun deil kimi memnun neye inanicagimi şaşırdım kalıcı mi paraya ve acıya değer.mi bir sürü para vericem bu forumda aylardır net bi cevap alamadim

Ben 1 haziran cuma günü bu ameliyatı oldum göbek yanlar bel bölgesinden 2 kg yağ alındı popoya 600er gram eklendi daha benim de yeni gerçi ama yardımcı olabilirim sorularını sorabilirsin

Ben 1 haziran cuma günü bu ameliyatı oldum göbek yanlar bel bölgesinden 2 kg yağ alındı popoya 600er gram eklendi daha benim de yeni gerçi ama yardımcı olabilirim sorularını sorabilirsin
boy ve kilonu kaçtı acaba sonuçtan memnun musunuz şuan durumunuz nasıl önce ve sonra fotoğraf görme şansım var mi
okadar çok istiyorumki uyuyorum uyanıyorum bu mevzu cesaret de edemiyorum

canım ben 1 ay önce yaptırdım yaklaşık. iç bacak katın simit ten yağ alınıp kalçaya dolgu yapıldı soruların varsa cevaplayabilirim

Bir de merak ettiğim acı.Mesela bir doktor asistanı ile konuştum telefonda .Aynen söylüyorum."Dün klinikte çalışan arkadşım da tüm bacak oldu ve bugün çalışıyor" dedi .Bu mümkün mü bilmiyorum. Tabi bölge arttıkça acı da artar. Ben sadece karin istiyorum. Yag enjekte edilen yerde yani popoda da ağrı var mi? Boy kiloyu da öğrenebilirsek kaç cc alındı kaç cc enjekte edildi :)Ceylos çok sordum galiba;)

arkadaşlar bu işlemi yaptıranlar önerir mısınız kimi memnun deil kimi memnun neye inanicagimi şaşırdım kalıcı mi paraya ve acıya değer.mi bir sürü para vericem bu forumda aylardır net bi cevap alamadim
Ameliyat oldunmu acaba bende düsniyorum?

Ameliyat oldunmu acaba bende düsniyorum?
Meraba D Duru_ysm in ameliyati oldugunu dusunmuyorum cunku cok uzun zamandir her alanda butun estetik operasyonlarla ilgili bende bu ameliyati olmayi dusunuyorum olucam deyip bende foto gorebilirmiyim izlermisin diyor ancak hicbir sonuc netice yok izlemeden cikardim kendisini ve samimiyetine inanmiyorum bu profil bi erkek deilse dahi bence samimiyetsiz bi insan.Ben bu ameliyati oldum merak ettiginiz bisey varsa cevaplayabilirim

Merhaba bende bu ameliyatı olucam ameliyat sonrası süreçle ilgili bilgi verirmisimiz ?çok ağrı oluyormu.Korseyle tuvalete gitmek zor mu?birde karındaki ödemler çok fazla olıyormu ne zaman iniyor birde liposakşın yapılan bölgede sarkma olıyor mu sonrasında son sorum popodaki yağlar zamanla eriyormu?teşekkür ederim

Meraba D Duru_ysm in ameliyati oldugunu dusunmuyorum cunku cok uzun zamandir her alanda butun estetik operasyonlarla ilgili bende bu ameliyati olmayi dusunuyorum olucam deyip bende foto gorebilirmiyim izlermisin diyor ancak hicbir sonuc netice yok izlemeden cikardim kendisini ve samimiyetine inanmiyorum bu profil bi erkek deilse dahi bence samimiyetsiz bi insan.Ben bu ameliyati oldum merak ettiginiz bisey varsa cevaplayabilirim
Merhaba özr dılerım rahatsız ettım bende olmak ıstyorum basenlerde var aldırıp transfer yaptırmak istyorum hangı teknıkle yapıldı sıze vazer var lazer lipolız var ve lıposakşın bırde tam mı uyudunuz🙏🌸

Back
X