Yağ mı çekiyorum

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
37
Arkadaslar sosyal fobim var. İnsanlarlâ samimi olabilmek için genellikle karşıdakini çok övüyorum ilk karşılaştığım tanıştığım kişileri bile. Bazen gerginlikten gereksiz konuşuyorum herseye yorum yapıyorum ve insanlar başta seviyorlar sonra hızlıca uzaklaşıyorlar önemsemiyorlar ve kalbimi kırmaktan da çekinmiyorlar. Bu seferde kendimı değersiz hissediyorum çok üzülüyorum dışlanıyorum saygın ve değerli olabilmek için bu dengeyi nasıl ayarlayabilirim yardimci olur musunuz

Öncellikle kendiniz gibi olun, sevilmek icin baska bir kaliba girmeyin. Cünkü eninde sonunda bu farkedilecektir ve samimi olmadiginizi gösterir.

Bence baskalarini övmek cok güzel birsey, bu övgülerin gercekci oldugu ve icinizden geldigi sürece. O zaman yag cekmek kategorisine girmez bence. Sizde nasil - örnek verebilirmisiniz?

Evet yağ cekiyorsunuz. Yeni tanismalarda duruma gore bir iki iltifat ortami isitir belki ama devamli karsidakine boyle yaklaşmak insanlarin gozunde hem sizi ezik gosterir hem de samimi olmadiginizi dusunurler.

İlla insanlara kendinizi sevdirmeye ve onlara uydurmaya calismadan deneyin.

Yapmayın sempatik olmak yerine itici durabiliyor çoğu zaman ve gereksiz samimiyet vermeyin ki sizi kırabilecek durumları olmasin
Hem samimiyet cokda iyi bisey degil ki hele bu şekilde kurulan ilişkilerde cabuk bozuluyor
Ne överim ne de ovulmek hoşuma gider yeni tanistigim insanlar tarafından

Gorustugun herkesle samimi olmak zorunda degılsın, kimse seni sende kimseyi sevmek zorunda da degılsın
Oturur kahvenı ıcer sohbetini eder, kalkar gidersin.
Saygı cercevesınde ilerleyen ılıskı ler vıcık vıcık iltifat dolu ılıskılerden cok cok iyidir
Bi de böyle deneyin, kendinizden sırf sizi sevsinler diye asla odun vermeyin
Bunu farkettıklerı an, sıze saygı duymayı bırakırlar.

Samimi olmak için karsindakini övmene gerek yok ki kafa yapın uyuyorsa olursun zaten.Karşındakini oversen yalakalik yagcilik gibi algilanabilir.Bir ortamda kendine iyi insan dedirtmek istersen herkese gülümse kimsenin lafini getir götür yapma etliye sutluye karisma senden iyisi olmaz herkes sever ama arkadaslik dostluk olusmaz.Bir ortamda saygın insan olmak istiyorsan fikrini açık açık söyle kısa vadede kızsalarda uzun vadede saygın biri olursun.Bir ortamda hem sevilen hem sayılan biri olmak istiyorsan fikrini acikca soyleyip insanlara mesafeli olmalisin ama konustugunda da nazik olmalisin.Yani dikkat edersen hic birinde karsi tarafi övme yok tamamen kendinle ilgili ne yaptigin var.Bence artik övemeyin kimseyi asosyallik bile bundan daha iyi bir imaj cizer

Niye kendini samimi olmak zorunda hissediyorsunki , bende tam tersi hiç sevmem , bir iki kişi çevremde yeter bana . Yaş ilerledikçe sanırım insanlardan uzaklaşmaya çalışıyoruz .
Bunu değiştirmek senin elinde nerde hata yaptığını biliyorsun en azından .
İnsansız kara sahaları oluşturulmalı. İnsan görmeye takatim yok. Bugün iki eksik var diye avmye gittik, sinir krizi geçirdim.
En güzeli kimseyle samimi olmamak.

Kimseyle samimi olma mecburiyetiniz yok.Normal bir şekilde iletişiminizi kurar,zaman içinde kafa yapınız uyarsa,ortak noktanız varsa samimiyetinizi ilerletirsiniz.İlk bulusmada övdüğünüz icin samimiyetinizden supheye dusuyorlardır

Aman boşverin kasmanıza gerek yok sizin sadece sevginizi hak eden insanlara bu tavırları sergileyin. Şahsen ben tanıdıklarımla birlikte tanımadıklarımında dahil olduğu bir ortama girdiğimde kendi kendimden bahsederken “ben samimiyetsizim” falan derim. gırgırınada olsa bu betimlemeyi yaparken aslında yakınlarım ne kadar samimi oldugumu bilirler. beni tanımayan ve bana önyargılı olacak kişiler varsa ortamda bu yaptığım şey sayesinde hiç hayatıma girmemiş olurlar, benimde işime gelir. İnanın sosyalleşmek çok tatlı ve güzel bir şey ama az insan da az dert demek. Kimseyle uğraşasım olmadığından aşırı derecede içimden geldiği gibi davranır, aklımdan geçeni olduğu gibi söylerim. Aslında içten içe tıpkı sizin gibi hassas bir yapıya sahip olduğum için zamanla bu hale geldim...

Arkadaslar sosyal fobim var. İnsanlarlâ samimi olabilmek için genellikle karşıdakini çok övüyorum ilk karşılaştığım tanıştığım kişileri bile. Bazen gerginlikten gereksiz konuşuyorum herseye yorum yapıyorum ve insanlar başta seviyorlar sonra hızlıca uzaklaşıyorlar önemsemiyorlar ve kalbimi kırmaktan da çekinmiyorlar. Bu seferde kendimı değersiz hissediyorum çok üzülüyorum dışlanıyorum saygın ve değerli olabilmek için bu dengeyi nasıl ayarlayabilirim yardimci olur musunuz
Insanları överseniz hiç bir zaman saygın olmazsınız zira ben çok rahatsız oluyorum böyle insanlardan olduğunuz gibi olun fazla insana da gerek yok zaten..

Karsındaki de sıradan insan nıye övüyorsun onlardan sana bir övgü geliyor mu valla böyle tabi saygın kalmaz deveyi diken hesabı az ve öz konuş ortamlar da gizemli ol ki merak uyandır hoşlanmadıgın bişey olursa direk söyle.

Sizin gibi insanlardan bende hoşlanmam açıkcası.Direkt de derim yaranmak için iltifat yapıyor diye

Back
X