Aaa Ewet bende kabız olmuştum.sende de olduysa kesin maydonoz küründendir.4 gün sonu maydanoz kürü sonucu +900 gr iştah kapatmadı yağ yakmadı kabız etti bu beni üstüne kilo almışım nasıl oldu bu şaşırdım kaldım demek ki her bünyeye yaramıyor 2 gündür sinir küpü gibi gezdim durduk yere ondan mı işe yaramadı acaba neyse ben iştah bırakmayan yoğurt kürüme devam edeyim :)
3 gün gidemedim wc ye gülüm galiba yeterince su içmediğim için maydanoz böyle yaptı suç bende nimete kabahat bulmayayım :)Aaa Ewet bende kabız olmuştum.sende de olduysa kesin maydonoz küründendir.
Yoğurt kürüyle hurma diyetini yaptım bugün, sonucu yazarım3 gün gidemedim wc ye gülüm galiba yeterince su içmediğim için maydanoz böyle yaptı suç bende nimete kabahat bulmayayım :)
ne oldu devam ettin mi yoğurt hurmaya sonuç olumlu muYoğurt kürüyle hurma diyetini yaptım bugün, sonucu yazarım
Canım 2 gün bi deniyim dedim.rahatsızlandım hurmam taze çıkmadı vs vs.ama denedim, yapılabilir bir kür bence.yarım yamalak yapmama ve rahatsız olduğum için spor yapamamama rağmen, Ewet düşüş yaşadım.bugün de adam akıllı yapmaya başladım, herşey yolunda, iyi gidiyor...ne oldu devam ettin mi yoğurt hurmaya sonuç olumlu mu
Canım 2 gün bi deniyim dedim.rahatsızlandım hurmam taze çıkmadı vs vs.ama denedim, yapılabilir bir kür bence.yarım yamalak yapmama ve rahatsız olduğum için spor yapamamama rağmen, Ewet düşüş yaşadım.bugün de adam akıllı yapmaya başladım, herşey yolunda, iyi gidiyor...ne oldu devam ettin mi yoğurt hurmaya sonuç olumlu mu
geçmiş olsun ..Canım 2 gün bi deniyim dedim.rahatsızlandım hurmam taze çıkmadı vs vs.ama denedim, yapılabilir bir kür bence.yarım yamalak yapmama ve rahatsız olduğum için spor yapamamama rağmen, Ewet düşüş yaşadım.bugün de adam akıllı yapmaya başladım, herşey yolunda, iyi gidiyor...
Nasılsın Ekimcim.ben dün sonunda çok güzel hurma buldum şükür ki kurtlu değil:)geçmiş olsun ..
bende yarın başlıycam hurma yoğurt kürüne 3 gün yapmayı planlıyorum bir sorun çıkmazsa
pazartesi yazdıktan sonra bıraktın mı devam etmedin miNasılsın Ekimcim.ben dün sonunda çok güzel hurma buldum şükür ki kurtlu değil:)
Bugün yaptım.gün içinde 1 portakal çok az da lokum yedim :-( biraz zorlar gibi oldu ama sıktım dişimi.zor ama yapılabilir.
Canım hurmam yoktu ki,daha önce aldığım kurtlu çıktı, haliyle çöpe gitti işte.dün iyisini buldum neyse ki!pazartesi yazdıktan sonra bıraktın mı devam etmedin mi
hadi bismillah diyip yarın başlayalım beraber :))Canım hurmam yoktu ki,daha önce aldığım kurtlu çıktı, haliyle çöpe gitti işte.dün iyisini buldum neyse ki!
Hurma yokken, yoğurt kürü ve meyve tükettim daha ziyade.mevcut kilomun üstüne çıkmadım, hafta sonu boll kalorili beslenmeme rağmen.
Ben bu kürden çok ümitliyim.zorladı mı elma yerim, salatalık yerim.
Mesela geçen yaz bi doktor 3 günlük hurma + salatalık yiyin demişti yapmıştım.salatalığın kalorisi yok sonuçta.
Şeker oranı az olanını aldım ben, yarın 2nci günüm olacak.hadi uyuyayım da zayıflıyayım, hormon salınımı önemli uykuda.eşim 3 çeşit hurma almış hangisini beğenirsem diye içi temiz çıksın da hangisi olduğu önemli değil dedim:))
Bu forumu takip etmiyeceğim artık.yoğurt & hurma kürü forumundayım canım.byeiyi uykular :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?