Cnm cevabımı buraya yazayım dedim geçmiş olsun Allahtan geç kalmadan gittin cnm bundan sonra dikkat edersin.Insanıty ağır bi program sürekli hareket var.Ben bi ara merdiven inip çıkarken bile dizlerimden zorlanıyodum.Bıraktığımda ağrıması da acımasıda gitti.En iyisi bu tür sporlara yönelmemek.kızlar merhaba bügun doktora gittim film çekildi diz kapağımın kıkırdak dokusu bozulmaya başlamış bununda sebebi aşırı zorlamaymış galiba insanity canıma okudu benim.
hergün yapmasaymışız iyiymiş aslında.hiç dinlendirmedik kendimizişimdi çok zorlamadan spor yapabilirsin dedi evde uygulayacağım egzersizler verdi tabiiki ilaçta verdi bakalım.
ben artık koşu bandında interval çalışma yapıcam bakalım belki onun faydasını görürüm.
elizabeth_bath sende mi yapıyorsun interval. ne zamandır yapıyorsun peki?
Cnm cevabımı buraya yazayım dedim geçmiş olsun Allahtan geç kalmadan gittin cnm bundan sonra dikkat edersin.Insanıty ağır bi program sürekli hareket var.Ben bi ara merdiven inip çıkarken bile dizlerimden zorlanıyodum.Bıraktığımda ağrıması da acımasıda gitti.En iyisi bu tür sporlara yönelmemek.
Emin ol koşu bandından daha fazla verim alırsın cnm.Ben iki spor aletininde faydasını gördüm.Koşu bandı yok bende ama eliptik bisikletle 10 kilo vermiştim zamanında.Bacaklarım bile incelmişti.Şimdi ondan sıkılıyorum biraz heyecan adrenalin arıyorum.Diğer spor aleti stepper aleti var ya bi sağa bi sola bacakları çalıştırdığımız onuda 2.doğumumda 20 kilo almıştım hem doğumda hemde süt olsun emziriyorum diye habire yedimde yedim baktım çok ileri gidiyorum yüzüm bile şişmişti resmen o aletten almıştım hergün düzenli yaptım sonucuda çok güzel oldu hem inceldim hemde şekle girdim bacaklarım kalçam belim toparlandı ve sıkılaştı.Herşeyin aşırısı zarar bunun püf noktası düzenli bi şekilde spor yapmak dengeli beslenerek sadece yediklerimize dikkat ve akşam yemeklerini keserekte istediğimiz sonucu alırız zaten.
Kullan tabi daha niye bekliyorsun ki cnm bende tekrar stepper alsammı diye tekrar tekrar düşündüm karar veremedim leg magıc ile ikisi arasında kararsız kaldım.Sitede canlı destek bölümünde ki müşteri temsilcisiyle görüştüm her ikisininde istenilen bölgelerde etkili olduğunu söyledi.bende leg magıc kullanayım bide dedim.Madem hazır imkanımızda var onu kullanalım.Bende eliptik bisiklet arkasından leg magıc kullanayım.Müzikle ve televizyon karşısında nasıl bittiğini anlamıyorum bile.Sence leg magıc almakla iyimi ettim.lioncum bende de stepper var ama kullanmıyorum hatta kutusuyla kaldırmıştım.gerçekten işe yarıyorsa kullanayım yahu.
Bugün biraz denedim daha 2.dk da terlemeye başlıyorsun.Bacakları zorluyo özelliklede iç bacakları fena çalıştırıyo hergün düzenli yapmak lazım tabi öncesinde ısınarak başlamak lazım ben meraktan 1 dk yapayım dedim dizim birazcık acıdı.Yarına dizim için randevu aldım baktırmadan rahat edemiycem galiba.leg magic bence çok etkili olabilir mzellikle bacak yanları konusunda baya iyi gelir gibi geliyor bana.dene bakalım memnun kalırsan belki bende alırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?