Yağız ismi...

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
kızlar yardım edin bebeğimin ismini yağız koyacaktık komşum bakımlı hayvan anlamınada geliyormus dedi canım cok sıkıldı doğuma cok bişey kalmadı ismine bişeyler yaptırdım okadar canım cok sıkıldı (( doğru muu

Yağız yiğit demek... komşun neresinden uydurdu acaba Bence çokta güzel isim. Üzme kendini

kara atlar için 'yağız at' derler sadece. Hatta başka bir ismi daha vardı.. Ama mantık aynı, 'esmer' demek.

Hatta eski bir şarkı vardı, 'kara yağızım, alnımda yazım'

Bence güzel isim.

İnternette de bakımlı hayvan diye okuyunca canım sıkıldı açıkçası.. güzel yorumlar yazmıssınız içim ferahladı sağolun..

İnsanlar çocuklarına Aslan ismi falan koyuyor :)))
Ben beğeniyorum bu arada Yağız ismini, akla direkt yakışıklı, uzun boylu, esmer bir delikanlı geliyor.
Siz komşunuzu boşverin

Aslında oda kötü bir niyetle dememiştir eminim ama canım sıkıldı işte .. evet doğru söylüyosunuz aslan koyan var:)

Yağızın birden fazla anlamı var.ayrıca kızım olcak ama şu ama ilerde oğlum olursa adı hazır yağız Selim olcak ☺ çok güzel isim.bence vazgecme

Yağız selim ne kadar yakışmış.. inşallah oda nasip olur.. tabiki bende evladımın ismini yağız delikanlı anlamında koyuyorum komşucumunda kötü bir niyeti yoktu eminim.. bu saatten sonra vazgeçsem bebeğe kız demeleri gibi bişey olur heralde alışamam:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…