B byfeyzaby Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2021 237 29 13 29 24 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi byfeyzaby #1 6.5 ay oldu halen sabah kalktığında yağlanma sorunu ile karşı karşıyayım. Hanımağa sabunlarından kullanıyordum. O da pek etki etmiyor, ne önerirsiniz?
6.5 ay oldu halen sabah kalktığında yağlanma sorunu ile karşı karşıyayım. Hanımağa sabunlarından kullanıyordum. O da pek etki etmiyor, ne önerirsiniz?
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.764 En iyi cevaplar 1 2.927 83 27 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi byfeyzaby #2 byfeyzaby .!.: 6.5 ay oldu halen sabah kalktığında yağlanma sorunu ile karşı karşıyayım. Hanımağa sabunlarından kullanıyordum. O da pek etki etmiyor, ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Cildinizmi yaglaniyor ? Ben kil maskesi ve the purest in tonigini kullaniyorum iyi geldi
byfeyzaby .!.: 6.5 ay oldu halen sabah kalktığında yağlanma sorunu ile karşı karşıyayım. Hanımağa sabunlarından kullanıyordum. O da pek etki etmiyor, ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Cildinizmi yaglaniyor ? Ben kil maskesi ve the purest in tonigini kullaniyorum iyi geldi
Perpul Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2018 1.428 2.034 133 28 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi byfeyzaby #3 byfeyzaby .!.: 6.5 ay oldu halen sabah kalktığında yağlanma sorunu ile karşı karşıyayım. Hanımağa sabunlarından kullanıyordum. O da pek etki etmiyor, ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Epey uzun sürüyor o durum kükürt sabunu ile yıkayın zamanla azalır.
byfeyzaby .!.: 6.5 ay oldu halen sabah kalktığında yağlanma sorunu ile karşı karşıyayım. Hanımağa sabunlarından kullanıyordum. O da pek etki etmiyor, ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Epey uzun sürüyor o durum kükürt sabunu ile yıkayın zamanla azalır.
K Kubrademir45 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2022 4 1 1 28 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi byfeyzaby #4 candanileri59 .!.: Cildinizmi yaglaniyor ? Ben kil maskesi ve the purest in tonigini kullaniyorum iyi geldi Genişletmek için tıkla...
candanileri59 .!.: Cildinizmi yaglaniyor ? Ben kil maskesi ve the purest in tonigini kullaniyorum iyi geldi Genişletmek için tıkla...
K Kubrademir45 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2022 4 1 1 28 8 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi byfeyzaby #5 Bende Druz kozmetik firmasının kil maskesini kullandım gerçekten ilk kullanımdan itibaren yararını gördüm
Bende Druz kozmetik firmasının kil maskesini kullandım gerçekten ilk kullanımdan itibaren yararını gördüm