yağlanmama rağmen çatlıyorum :(

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
kızlar 10 haftalıkken başladım badem yağı sürmeye sonra bebe yağı kullandım şuan 21 haftaya girmek üzereyiz küçük küçük başladı kırmızı çizgiler.her akşam düzenli yağladım hiç mi faydası olmayacak.kırmızılıkları görünce moralim bozuldu.ikiz hamilelik üstelik önümde 4 ay var daha şimdiden çatlamaya başlarsam sonum ne olur?yok mu bi çaresi...

canım hiçç canını sıkma tamamen kişiyle alakalı bende hiç çatlak yoktu son 3 haftada çatlamaya başladı karnım ama hiç bişey fayda etmiyo

ben 27 haftadan itibaren çatlamaya başladım. şu anda numunelik olduğumu düşünüyorum. bu kadar çatlayan başka insan yoktur heralde. günde en az 5 kere yağlanıyorrum. özellikle çatlaklar için olan ürünleri fiyatına bakmadan kullaıyorum. deli gibi su içiyorum ve kaşımıyorum. ama cıx o gerçek ile karşılaşıyorum. çatlayacağın varsa çatlarsınnn

ben 32.haftada fln çatlamaya başladım göbeğimin kenarlarından
ama doğru düzgün bişey sürmedim
36.haftadayım şimdi hala çok gergin göbeğim devamını bekliyorum
çatlayan çatlıyor yapacak bişey yok

ne yazık ki çatlağın çaresi yok. ben de kaşınıyorum çatlak olucak gibi

ikiz olduğu için normalden fazla karnım şişecek oyüzden çatlakları hayal bile edemiyorum.korkuyorum o yüzden

ikiz olduğu için normalden fazla karnım şişecek çatlakları hayal bile edemiyorum.korkuyorum o yüzden

arkadaslar catlicak diye korkuyosunuz ama sukredin en azindan sorunlu hamilelik yasamiyosunuzdur.ben bundan once 21 haftalikken ikiz bebislerimi kaybettim ve suan yine hamileyim 25 haftalik bir haftadir hastanede yatiyorum erken dogum tehlikesi var.o yuzden tek bebisimi kucagima sag saglim alimda isterse butun heryerim catlasin yasamayan anlamaz o yuzden kafaniza takmayin bugunume sukur deyip takmayin.benim diyebilcegim bunlar .

Bende de çatlaklar başladı kızlar...bende bebe yağı,vazelin,badem yağı,kayısı yağı önüme ne gelirse kullanıyorum ama fayda etmiyor
Bir de acaip kaşınıyor ve kaşımamakta kendime engel olamıyorum
Bi de başlasım hart hart kaşımaya
Haritaya döncem kesin doğumdan sonra

Kakao yağı , bu konuda çok başarılı denediniz mi ?

Sizin yapmanız gereken en önemli şey , kaşınınca kaşımamaktır..Her kaşıntıdan bir sure sonra o bölgede çatak yoğunlaşır..Hem orayı nemlendirip _duşla ya da sıcak bir bezle- nemlendirici bir krem sürmektir.

Çatlaklık birazda genetiktir.

geçmiş olsun canım rabbim önce sağlık sonra sabır versin inş sağlıkla kucağına alırsın moralini yüksek tut ve hep dua et.dualarımdasın

doktorlarda aynısını sölüyo genetik diye benim annemde çatlamış teyuzelerim hiç bişi sürmemelerine rağman çatlamamış.ben anneme çektim sanırım:)
kakao yağı denemedim ama kaşımamaya çalışıyorum ama badem yağını sürüp kıyafetlerimi giyince sanki kıyafetler o yağı çekiyo gibi geliyo

Kıyafetinizi hemen giymeyeceksiniz.. Önce olabildiğince yoğun masaj yapacaksınız, o yağlar cilt tarafından emilene kadar. Sonra biraz bekleyip giyin.

Kakao yağınıda mutlaka deneyin, olabildiğince azaltıyor çatlak oluşumunu.

Kakao yağıyla ozon yağını karıştırırsanız daha etkili sonuç oluyor.

ayy soğukta nasıl bekleyecez öle:) sağol canım bide onu deneyelim inş faydası olur

Canımmm ben kakao yağı kullanmıştım ve hiiiiç çatlağım olmadı, dene derim

Benimde hic catlagim olmadi arkadaslar acaba bu cok kilo almaktanmi kaynaklaniyor,yoksa vucutla ilgilimi:44:
ben her ihtimale karsi coco butter kullanmistim,ama bazi kullananlardada yine catlak oldu...suan ikinci bebegime hamileyim yine kullanicam cok korkuyorum catlaklar olucak diye:18:

canim canini sikmak gibi olmasin ama catlaklardan kurtulus malesef yok ben kendi adima konusursam tabi

Kurtuluş olmuyor fakat rengi hafifletilebiliyor, daha az dikkat çekiyor.Birde yeni oluşumları engellemiş oluyoruz tedbirle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…