kızlar 10 haftalıkken başladım badem yağı sürmeye sonra bebe yağı kullandım şuan 21 haftaya girmek üzereyiz küçük küçük başladı kırmızı çizgiler.her akşam düzenli yağladım hiç mi faydası olmayacak.kırmızılıkları görünce moralim bozuldu.ikiz hamilelik üstelik önümde 4 ay var daha şimdiden çatlamaya başlarsam sonum ne olur?yok mu bi çaresi...
arkadaslar catlicak diye korkuyosunuz ama sukredin en azindan sorunlu hamilelik yasamiyosunuzdur.ben bundan once 21 haftalikken ikiz bebislerimi kaybettim ve suan yine hamileyim 25 haftalik bir haftadir hastanede yatiyorum erken dogum tehlikesi var.o yuzden tek bebisimi kucagima sag saglim alimda isterse butun heryerim catlasin yasamayan anlamaz o yuzden kafaniza takmayin bugunume sukur deyip takmayin.benim diyebilcegim bunlar .
Kakao yağı , bu konuda çok başarılı denediniz mi ?
Sizin yapmanız gereken en önemli şey , kaşınınca kaşımamaktır..Her kaşıntıdan bir sure sonra o bölgede çatak yoğunlaşır..Hem orayı nemlendirip _duşla ya da sıcak bir bezle- nemlendirici bir krem sürmektir.
Çatlaklık birazda genetiktir.
doktorlarda aynısını sölüyo genetik diye benim annemde çatlamış teyuzelerim hiç bişi sürmemelerine rağman çatlamamış.ben anneme çektim sanırım:)
kakao yağı denemedim ama kaşımamaya çalışıyorum ama badem yağını sürüp kıyafetlerimi giyince sanki kıyafetler o yağı çekiyo gibi geliyo
Kıyafetinizi hemen giymeyeceksiniz.. Önce olabildiğince yoğun masaj yapacaksınız, o yağlar cilt tarafından emilene kadar. Sonra biraz bekleyip giyin.
Kakao yağınıda mutlaka deneyin, olabildiğince azaltıyor çatlak oluşumunu.
Kakao yağıyla ozon yağını karıştırırsanız daha etkili sonuç oluyor.
geçmiş olsun canım rabbim önce sağlık sonra sabır versin inş sağlıkla kucağına alırsın moralini yüksek tut ve hep dua et.dualarımdasın
canim canini sikmak gibi olmasin ama catlaklardan kurtulus malesef yok ben kendi adima konusursam tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?