Cilt Bakımı Ürünleri yağlı cilt ve saçlar...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

musicteacher

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
243
6
118
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar, başlığı doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şöyle bir şey düşündüm, yağlı cilt ve saç için kullandığımız makyaj malzemesi, cilt bakımı, saç bakımı, bitkisel ürünler, maskeler gibi uygulayıp memnun kaldığımız her şeyi bu başlık altında toplayıp paylaşsak yararlı olur diye düşündüm.sanıyorum toplu bir şekilde bunların paylaşıldığı bir başlık yok.yararlı olur diye düşündüm ne dersiniz ?

bencede iyi düşünmüssün.hepsine ayrı ayrı bakacam okuyacam die şaşı oldum vallahi öncelikle ben fazla makyaj yapmam.ama özel bi yere giderken garnierin bb kremini kullaıyorum göz kalemi flormar rimelimde aynı.snrasında bi dudak balmı tmm.cilt bakımı olarak haftada 2 kez bal limon ve asprin maskesini yapıyorum.her aksamda olmasa gül suyuyla temizliyorum.saçım içinde haftada bi kez sirkeli su ile yıkıyorum bu kadar.halimden çok çok memnunum

aspirin maskesini cok merak ediyorum iyi geliyor mu? o zaman ben de yazayim butun kullandiklarimi.
saclarim icin bir cok sampuan denedim su anda bioblas kullaniyorum onun disinda biodermadan da cok memnundum, son olarak lavanta suyu dokuyorum cikmadan once.
cildim icin:
caudalie temizleyici
caudalie uzum suyu
nuxe aydinlatici nemlendirici(cok memnunum)
nuxe peeling
makyaj:
garnier bb krem
clinique almost powder
the balm sexy mama
rimmel pudra
mac studio fix pudra
la roche posay pudra
bunlarin icinde en cok sexy mama ve rimmel pudradan memnunum, digerleri parlamayi onlemedi.
yeni urunler denedikce ve aklima gelen oldukca yazacagim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

asprin maskesini 1 aydır kullanıyorum canım faydasını gördüm.sivilcelerime çok iyi geliyo.faydalarını nettende arastırabilirsin.ben cikdim için genelde kozmetik değilde daha çok doğal yöntemleri kullanıyorum.bu saçın için lavanta yazmışsın ne faydası var saçlar için?birde bu nuxe aydinlatici nemlendirici cidden işe yarıyor mu?üzüm suyunu da ilk defa duydum

lavantayi forumdan bir bayan onermisti yagli saca ve cilde iyi geliyormus, ben yuzume tonik olarak da suruyorum cok memnunum.nuxe aydinlatici serum hem yagli degil hem de aydinlatiyor, goz cevresine de surulebilir yazdigi icin gozume de kullaniyorum ben.uzum suyunun acikcasi bi faydasini goremedim uzum kokmuyor bile normal su gibi:// ben tedavi gormeme ragmen cildim ve sacim hala yaglaniyor, eskiden daha kotuydu buna sukur ama en azindan sacim ertesi gun yaglanmasa, cildim 5 6 saat parlamasa falan:// aslinda cildim purussuzlesti tedaviden sonra, sirf yaglandigi icin pudra suruyorum.

Ben neredeyse temizleyicilerde her markayı denedim karar kıldığım iki ürün var biri garnier 2si1 arada sanırım üstü fırçalı olan diğeri de killi sabun. Yıkadıktan sonra çok çok düğün fln önemli bir şey var garnier bb crem kullanıyorum . Hafta da 2 kil maskesi yapıyorum. Falan öyle ama önerilerinizi deneyeceğim. Yağlı cilt yaşlanınca iyide şuan kabus gibi..

garnier bb creamden memnunum ama garnierden temizleyici almayi dusunmemistim hic siz memnunmussunuz elimdeki bitince deneyebilirim ben de:) kil maskesini yazmayi unutmusum bence tam yagli ciltler icin, nadir de olsa yapiyorum.bir de benim aklimda shiseido pureness pudra ve physicians formula bb pudra var.yagli ciltler memnun kaliyormus cok merak ediyorum ama bi hevesle alinca elimde kaliyor bazen:// ne kadar dikkat etsem ve uygun urunleri kullanmaya calissam da bu dertten hic kurtulamiycam gibime geliyor

Valla ben öyle çok teferruatlı bilmiyorum ama her şeyi kullandım en iyi çözümü de garnier fırçalı olanda buldum diğer markalar ya vıcık vıcık ediyordu daha çok en iyisi o benim gözümde. .:)

lavantayı bende denicem bakalım...bide bu e vitaminli spreyler varmış ondanda alıp denemeyi düşünüyorum.yada sen kullandın mı hiç?benim cildimin sadece t bölegsei yağlı ama beni çileden çıkarıyo.bide bu aralar vıcır vıcır oldu.yüzüme dokunamıyorum.havalardan mı nedir anlamadım giti

belki mevsim gecisinden kaynaklidir, sanirim body shopun boyle bir urunu var baska bildigin var mi?

belki mevsim gecisinden kaynaklidir, sanirim body shopun boyle bir urunu var baska bildigin var mi?

bende öle düşünüyorum havalar çok değişken cildim bi kuruyor bi yağlanıyor...puff başka bi ürün bilmiyorum canım dediğim gibi ben daha çok evde hazırladığım kürleri kullanıyorum.kozmetiklere güvenim kalmadı artık

benm de hem cildim hem saçlarım yağlı, sorun bir tane değil yanı:) yağlı saçlarım içn yağlı saçlar için olan şampuanlardan kullanıyorum onun dışında ekstra ne yapabilirimin araştırmasına girince bu topiği bulmam bir oldu ve iyi oldu. nedense butun markalar normal, kuru saçlar ya da dökulen saçlar içn bakım setleri çıkarmışlar yağlı saçlar ıçın sadece şampuan var, anlayamadım yoksa var da ben mi bilmiyorum. yıkamanı dışında nasıl bakım uygulanmalı, yazarsanız mutlu olurum:))

benimde saçlarım çok yağlıdır malesef bir haftadır blendax ısırgan otlu şampuanını kullanıyorum hem saçım çok yağlanmıyor hemde saçları yumuşacık yapıyor bende işe yaradı tavsiye ederim :)

Kloranenin yagli saclar icin sampuani iyiymis diye duydum, siz hangi sampuanlari denediniz simdiye kadar?

Size iyi geldiyse ne guzel, bana hic iyi gelmedi blendax elidor falan..

valla ben öyle tonikmiş kremmiş pek kullanmıyorum ama ne var ne yok yazayım bari :)

fondoten çok kullanmıyorum ama cildim yağlı ve daha da dengesizleştiği zamanlarda garnier bb krem kullanıyorum. göz altlarım için de yine garnier roll-onu.
loreal true match pudra.
pastell'in rimeli ve essence eyeliner pen en sık tükettiklerim.
markasını hatırlamadığım ama flormar olması gerek kaş kalemi var bir de çantamdan hiç eksik etmem.
bir de dıadermıne cilt arındırıcı peeling maskesini kullanıyorum arada ama çok da aman aman bir gözle görülür etkisi yok, ya da ben devamlı kullanmadığım için fark etmiyor olabilirim.
şimdilik bu kadar.

ya ben hangi marka fondoten kullandıysam cildim parlıyor yağlı nefret ediyorum napsam parlıyor pudralamam lazım her yarım saatte bir ondanda bıkıyorum artık yapmıyorum bir zaman sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…