- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
-
Kızlar cildim çok yağlı çok rahatsızım bu durumdan kükürtlü sabun da kullandım en fazla 2 saat etkisi var sonra gene aynı.
Islak mendille siliyorum yüzümü bazen.
Sanki hiç yıkanmamış gibi sildikçe siyah kir çıkıyor kafayı yicem yardım edin
Yağlı cildi kontrol altına almak için verilen tavsiyelerin haricinde gün içindeki o parlak görüntüden kurtulmak için ufak bir ipucu;Kızlar cildim çok yağlı çok rahatsızım bu durumdan kükürtlü sabun da kullandım en fazla 2 saat etkisi var sonra gene aynı.
Islak mendille siliyorum yüzümü bazen.
Sanki hiç yıkanmamış gibi sildikçe siyah kir çıkıyor kafayı yicem yardım edin
Benim cİldim normalde çok kuru ama makyaj yaptıktan bir süre sonra aşırı yağlanıp parlamaya başlıyor,bende de işe yararmı acaba?Arkadaslar dermatologun onerisiyle avene triacneal aldim yaglanma icin sonuc yaglanmayi birazcik azaltti ama cildimi duzeltti lekeler gitti gozenekler kuculdu ben memnun kaldim
Birde bu ürün ne için canım temizleyici mi nemlendirici mi?Arkadaslar dermatologun onerisiyle avene triacneal aldim yaglanma icin sonuc yaglanmayi birazcik azaltti ama cildimi duzeltti lekeler gitti gozenekler kuculdu ben memnun kaldim
Çok doğru tespitler yapmışsın canım,ben bir kaç gündür t bölgeme nemlendirici sürmemeye başladım daha iyi oldu sanki.Yaglı cıltlern oncelıkle hassas mı normal mı oldugunu bılmesı gerekıyor ıse boyle baslaması lazım. Oncelıkle sabah aksam yaglı cıltler ıcın olan temızleme jelı kullanmaları gereklı . Hem yaglı hem hassassa alkol ve paraben ıcermeyen hassas cıltler ıcın olanı kullanmaları gereklı arkasından tonık yıne alkolsuz yatıstırıcı ozellıklı. Tabı burda en onemlı konu nemlendırıcı kesınlıkle su bazlı olmalı. Onun dısında yazın kullandıgınız gunes kremı bıle su bazlı olmalı. Haftada bır ıyı peelıng yapılmalı. Ve maske yosun tozu maskesını sıddetle onerebılırım. Onun dısında kesınlıkle makyaj temızlenmeden uyunmamalı. Kullandıgımız fondeten pudra vs yaglı ve hassas cıltler ıcın olandan. Ve ozellıkle
yuzumuzu yıkadıgımızda kagıt havludan baska bısey kullanmamalıyız. Ve son olarak yaglı cıltler genelde cok bunaldıkları ıcın bu durumdan ne bulurlarsa yuzlerıne surerler. Bu da yanlıs urun.kullanımından yuzun ph sını dusurur. Hassaslastırır tahrıs eder. Kesınlıkle bır dermatologa gorunun.
Estetısyen egıtmenım canım ben once cıldı cok ıyı tanınak gerekır.. T bolgene nemlendırıcı surmemende cozum degıl bı sure sonra neme ıhtıyac duyacaktır. Bolgenın yaglı olması demek nemlı oldugu anlamına.gelmez yag ve nem cok ayrı seyler su bazlı nemlendırıcı kullanmalısın.Çok doğru tespitler yapmışsın canım,ben bir kaç gündür t bölgeme nemlendirici sürmemeye başladım daha iyi oldu sanki.
Evet haklısın ama cidim kuru normalde,yüzümü yıkayınca krem sürmesem pul pul olup kuruyor,su bazlı nemlendiriciler yetersiz kalıyor,ama makyaj yapınca kısa süre sonra parıl parıl parlamaya başlıyorEstetısyen egıtmenım canım ben once cıldı cok ıyı tanınak gerekır.. T bolgene nemlendırıcı surmemende cozum degıl bı sure sonra neme ıhtıyac duyacaktır. Bolgenın yaglı olması demek nemlı oldugu anlamına.gelmez yag ve nem cok ayrı seyler su bazlı nemlendırıcı kullanmalısın.
Canım cıldın kuruysa yuzunu ıyce kurutmaktan kacınmalısın. Yuz temızleme jelı yerıne temızleme sutu tonık yerıne gulsuyu ve su bazlı nemlendırıcı uyguladıgında dha ıyı olacaktır. Fondeten ve pudra da su bazlı ve mat olmalı hem kurutmaz hem parlama yapmaz.. Onun dısında sık peelıng yapılmamalı kurutur ve tahrıs eder. Ve bastırmadan yapılmalı. Maskende kesınlıkle nem maskesı olmalı. Sıvılce problemın yoktur sanırım.Evet haklısın ama cidim kuru normalde,yüzümü yıkayınca krem sürmesem pul pul olup kuruyor,su bazlı nemlendiriciler yetersiz kalıyor,ama makyaj yapınca kısa süre sonra parıl parıl parlamaya başlıyor
Hiç yok sivilce problemim,dediklerini dikkate alacağım.çook teşekkürlerCanım cıldın kuruysa yuzunu ıyce kurutmaktan kacınmalısın. Yuz temızleme jelı yerıne temızleme sutu tonık yerıne gulsuyu ve su bazlı nemlendırıcı uyguladıgında dha ıyı olacaktır. Fondeten ve pudra da su bazlı ve mat olmalı hem kurutmaz hem parlama yapmaz.. Onun dısında sık peelıng yapılmamalı kurutur ve tahrıs eder. Ve bastırmadan yapılmalı. Maskende kesınlıkle nem maskesı olmalı. Sıvılce problemın yoktur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?