Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Yağlı ciltlere uygun,siwilce yapmayan,kapatıcılığı iyi,uygun fiyata pudra???

clinique sevilde 60 civarı falan, pahalı gibi gelebilir belki ama sonuçta cildine kullanacağın bir ürün için fazla değil, üstelik clinique ürünleri parfümsüzdür bu yüzden rahatlıkla kullanabilirsin

daha çok kullandığın için daha kalitelisini alman gerekir diye düşünüyorum açıkçası. diğer markaları hiç bilmiyorum bu özellikte pudraları var mı?

canım mutlaka wardır ama bi pudraya da açıkçası 80-100 tl wermek istemiorum
çünkü mac in pudrası bile siwilce çıkarıomuş
o kadar parayı werip üzülmek istemem açıkçası
cildim çok hassas olduğu için
yine de önerilerin için çok sağol canım
yerimseniben

nivea ideal finish pudra var
matlaştırıcı özelliğe sahip

fiyat olarak da 20-25 civarı bir şey

bence mineral ürünler kullan çünkü gayet yarraıl benimcildim aynen öyle kullandım gözenekleri tıkamıyo avonon var fondöten diye geçiyo ama toz aynan pudra gibi şuan tam 16 lira ve büyük öenerririrm

alix avien terracota 1 numaralı pudra derim kesinlikleeeopuyorumnanaktan konu acıp ordada yazdım mukemmel kapatıcı yaglı ciltler için ve t-shoplarda 19.50tlopuyorumnanaktan

Rimmel markasının Stay Matte diye bir pudrası var, kapatıcılık olarak çok iyi olduğunu söyleyemem aslında ama yinede bir bak derim... Parlama konusunda mükkemmel... Sivilce fln da yapmadığına eminim, fiyatı da acayip uygun 12.90' a aldım en son... İngiliz markası dandik bişey de değil güvenebilirsin... Kapatıcılık istersen yıllarca kullandığım; Maxfactor Creme Puff ama o da parlama yapıyordu bende...

canım bende flormarın kullanıyorum cokta memnunum fıyatı 20 tl.benımde cıldım yaglı her zaman kullanmıyorum ama cok memnunum

kızlar bende flormar var gayet memnunum, avonun color trend serisinden de bi pudram var, bi de avonun ışıltılı pudrası vardı zamanında katologtan beğenip almıştım 20 tl miydi neydi, hepsinden de memnunum ve çok da pahalı deiller...

flormarın krem pudrası var,ıslak veya kuru şekilde uygulanan onu dene fiyatıda çok uygun.
a.s
Evet bende bu pudrayı tavsiye etmiştim bir başka topikte, link de vermiştim orada, burada da vereyim
...::: FLORMAR :::...
Hatta diğer topikte yazdığım mesajın da linkini vereyim, oradan yazdıklarımı da okursanız sizin için faydalı olabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/pudra-...l#post15263610 (kremsi pudra önerebilir misisniz ?)
Ayrıca yağsız olduğu için yağlı ciltlere uygun ve sivilce de yapmıyor. En azından benim ultra hassas, ultra izlerle dolu, sorunlu cildimde yapmadı :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…