arkadaşlar bana yardım edebilirseniz çok mutlu olurum benim saçlarım aşırı derecede yağlanıyo akşam yıkıyosam sabah yağlanıyo bana yardım edin neolurrr
aynen canım benimde öyle malesef yok bir çaresi tek çare her gün yıkamak zten sürekli yıkanmaya alıştığı için yağlanıyo..ama ben seytinyağı ve limon maskesi yapıyorum hem parlaklık hem canlılık katıyo saça dene derim..
durulama suyuna elma sirkesi katıp durulayın.şampuanınızada bir kaç damla defne yağı ve limon yağı katabılırsiniz ayrıca çam terebentinde yağlı saçlara iyi geliyor diye biliyorum
saclarinizi yaglansada her gun yikamayin 3 gunden bir yikayin daha sonra daha sonrada4-5 gunden bir yikayin .benim sacim 3 gunden bir yaglaniyordu sonra daha gec yikamaya basladim simdi 4 gunden bir oldu tek cozum bu bence
ben saçımı 3gün bekletsem o şekilde kocam beni boşar heralde acayip yağlanıyo walla çözümü yok kızlar ben neler yaptım ewet sirke çok güzel parlatıyo ama yağa pek faydası olmuyo ben AKŞAMDAN yıkardım ertesi gün akşam 5te dersim olurdu düşünün dışarı çıkmadan yağlanırdı bida yıkardım o derece ama şuan kullandığım bi şampuan var çok özel bitkisel bişey değil herkesin bildiği reklam olurmu bilmem ama D_VE 2.nci harfi yazmadım yağlı saçlar için olanı o 1-2 gün idare ediyo sanki kullanmak isteyenlere öneririm...