Şampuan ve Saç Kremleri Yağlı Saçlar İçin Öneri

amelieeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
34
9
16
Bayanlar merhaba benim saçlarım çok yağlı her akşam duş almak zorunda kalıyorum :(((( dipleri yağlı fakat uçları kuru,çok elektrikleniyo ve şu son 1 aydır çok fena dökülüyo doktora gitmeyi düşünüyorum.Sizden ricam bana güzel temizleyen şampuan önerir misiniz?

Hep böylemiydi ? eğer sadece son zamanlarda aşırı yağlanma yaşıyorsan derinin yağ dengesini bozmuş olabilirsin, 1 gün yıka ertesi gün kuru şampuan kullan bir süre, umarım kısa sürede düzelir

Öncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim :) evet hep boyleydi malesef yaklasik 9 sene once her gun yikamaya alistirdim okula gidip geldigim icin mecburen yikamak zorundayim.Elidor kullaniyodum sonradan bilgilenmeye basladim ki sacimi agirlastiran sampuan o fakat kokusunu cok seviyorum gecen bi blogda Hobby sampuani onermisler ph derecesi 5 oldugu icin onu da kullandim simdi pantene kullaniyorum ve kafamin ici sivilce doldu ama saclarim yumusacik ben bitkisel urunlere yonelmek istiyorum

Öncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim :) evet hep boyleydi malesef yaklasik 9 sene once her gun yikamaya alistirdim okula gidip geldigim icin mecburen yikamak zorundayim.Elidor kullaniyodum sonradan bilgilenmeye basladim ki sacimi agirlastiran sampuan o fakat kokusunu cok seviyorum gecen bi blogda Hobby sampuani onermisler ph derecesi 5 oldugu icin onu da kullandim simdi pantene kullaniyorum ve kafamin ici sivilce doldu ama saclarim yumusacik ben bitkisel urunlere yonelmek istiyorum
oww.. sivilcede varsa en iyisi bir doktora göstermen, yağ dengesini tekrar ayarlamak için medikal şampuan verir, sonra yine doğal içerikli bir şampuan kullanırsın ama bu noktada önce dengelenmesi şart.

Back
X