Şampuan ve Saç Kremleri Yağlı saçlara çözüm önerisi

syma mltm

~Meltem&Okan~
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
59
17
30
Iyi geceler bayanlar. Bu saçlar beni öldürdü ince telli ve cok az saçım var ve aşırı yağlı önceden bu kadar değildi saçıma kına yaktım iyi gelir diye ama ne dökülmesi durdu ne Yağlanması aksine yağlanma arttı gece yıkıyor kurutma yatıyorum sabah yağ banyosu yapmış gibi oluyor bezdim artık lütfen tecrübelerinizi paylaşın sampuan önerisi bekliyorum

Elidor kuru sampuan var, sprey gibi bir kutuda toz halinde. bi araştırın isterseniz.

morfose bitkisel tuzsuz şampuan yada melissa şampuan morfose 3 gün yıkamasanda yağlandırmıyor ama saçın yapısına bağlı vücud yağlıysa saçta yağlı olur

Iyi geceler bayanlar. Bu saçlar beni öldürdü ince telli ve cok az saçım var ve aşırı yağlı önceden bu kadar değildi saçıma kına yaktım iyi gelir diye ama ne dökülmesi durdu ne Yağlanması aksine yağlanma arttı gece yıkıyor kurutma yatıyorum sabah yağ banyosu yapmış gibi oluyor bezdim artık lütfen tecrübelerinizi paylaşın sampuan önerisi bekliyorum
ben bıttım sabunu kullanıyorumve kesınlıkle kestı yaglanmamı ama herkese ıyı gelırmı onu bılmıyorum bırde sacını kurutma kurutunca daha cabuk yaglanıyo:KK51:

Cildim de yağlı ne yapabilirim bu durumda Ya da soylediklerinizi denesem yaglanmasini arttırır mi

bende son çare zeytinyağlı defne sabunu kullanmaya başladım.. biraz iyi geldi

hiçbir sey fayda etmiyor ya bende herseyi denedim yaglanma sorununa bi çözüm bulamadım kuru sampuanlar acil durumda kurtarıcı oluyor sadece onları deneyebilirsin

Kuru şampuan aldım elidor ama onu da sıktıktan sonra beyaz beyaz kalıyor kalması çok iyi aslında her gün yıkamaktan kurtarıyor en azından

Bir sürü şampuan denedim bi tek farmasi nin Portakallı şampuanı biraz iyi geldi onu da üretimden kaldırmışlar tesadüfen almıştım şu an bioblas anti sebum aldım ama fayda yok

ben bıttım sabunu kullanıyorumve kesınlıkle kestı yaglanmamı ama herkese ıyı gelırmı onu bılmıyorum bırde sacını kurutma kurutunca daha cabuk yaglanıyo:KK51:
Peki sadece sabun mu kullaniyosun saçına bana sabun kullanma ne yüzüne ne saçına dediler kuruttuğu için daha çok yağlandiriyor falan dediler doktorlar da şampuan öneriyor ama küçücük ve cok pahali

Peki sadece sabun mu kullaniyosun saçına bana sabun kullanma ne yüzüne ne saçına dediler kuruttuğu için daha çok yağlandiriyor falan dediler doktorlar da şampuan öneriyor ama küçücük ve cok pahali
evet ben sadece bu sabunu kullanıyorum 2.5 lıra bısey zaten yanı memnun kalmazsan bı kaybın olmaz ayrıca saclarım belımde ve sampuanla asla taranmayan saclarım sabunlar acayıp kolay taranıyo:KK51:

evet ben sadece bu sabunu kullanıyorum 2.5 lıra bısey zaten yanı memnun kalmazsan bı kaybın olmaz ayrıca saclarım belımde ve sampuanla asla taranmayan saclarım sabunlar acayıp kolay taranıyo:KK51:

ya şampuanm bitince denemek isterim ama inşallah ters etki yapmaz bende

benim de saçlarım yağlı ama bazı çareler buldum kendimce arada onları deniyorum :)
öncelikle banyo yapıp yatarsam saçlarım hiç yıkanmamış gibi oluyor, o nedenle banyo yapınca ya kendi kendine kurumasını bekliyorum ya da kurutuyorum
bir de pantene aqua light serisi saç maskem var, onu kullandığımda da daha az yağlanıyor gibi saçım
bir de şampuanıma çam terebenti yağı dökmüştüm o saçımı çok kuruttu, çok aşırı derecede kuruttu ben de bıraktım.

deneyimlerim bu kadar :)

benim de saçlarım yağlı ama bazı çareler buldum kendimce arada onları deniyorum :)
öncelikle banyo yapıp yatarsam saçlarım hiç yıkanmamış gibi oluyor, o nedenle banyo yapınca ya kendi kendine kurumasını bekliyorum ya da kurutuyorum
bir de pantene aqua light serisi saç maskem var, onu kullandığımda da daha az yağlanıyor gibi saçım
bir de şampuanıma çam terebenti yağı dökmüştüm o saçımı çok kuruttu, çok aşırı derecede kuruttu ben de bıraktım.

deneyimlerim bu kadar :)
Canım bu çam terebentini biraz koysam faydası olur mu sence sen ne kadar koymuştun

Canım bu çam terebentini biraz koysam faydası olur mu sence sen ne kadar koymuştun

yanılmıyorsam bir kapak koymuştum ama herhalde şampuanıma çok geldi. şöyle anlatayım çam terebentini döktüm sonra şampuanı salladım, şampuan değişik bir kıvam aldı. cıvık cıvık oldu. normalde de öyle oluyor mu bilmiyorum ama bir daha denemeye cesaret edemedim :)

yağlı saçlar için head.and.shoulders limon ferahlığı, yada klasik bakım olanı.
sitesine gir testini uygula, ekstra dolgunluk falan var mesela, kendine uygun olanı testle bulursun.
benim kepeğimi kesen tek marka, çok memnunum.

X