• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yağlı ve akneli ciltler için La roshe posay mı?Avene mi?Babe mi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Yağlı ve akneli ciltler için La roshe posay?Avene mi?Babe mi?

• La roshe posay

OY: 6 46,2%
  • Avene

OY: 4 30,8%
  • Babe

OY: 3 23,1%

• Ankete Katılan
    13

Mavidrama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
201
125
103
Ankete katılırsanız sevinirim.1 yıldır la roshe posay effaclar kullanıyorum cildimi biraz kuruttu onun dışnda memnunum değiştirebilirim devamda edebilirim fikirlerinizi merak ediyorum.teşekkürler.

Anketi göremedim canım ama ben avene diyorum.La roche kullandım öncesinde effacler jel ve duo nemlendirici.neden olduğunu bilmiyorum ama sanki bende sivilce yaptı gibi.tabi benim o zaman çok sivlilcem vardı.daha sonra zoretanin tedavisi görürken araştırıp avenein krem gibi bir temizlemeyicisini aldım.krem yapıda olması aynı zamanda suyla temizlenmesi çok hoşuma gitti.cildimi yıpratmadı tedavim bitti hala decam ediyorum.termal suyunu da kullanıyorum

Arkadaşlar üstteki ankete katlr msnz lütfen neden yardımcı olmuyor sunuz ?

La Roche un üstüne tanımam 3 yıldır kullanıyorum keşke daha önceden bilseydim de baslasaydim diyorum jelini kremini tonigini hatta bb kremini ve maskarasini da kullaniyorum hassas annelik ve yağlanmaya meyilli ciltler için ideal.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar üstteki ankete katlr msnz lütfen neden yardımcı olmuyor sunuz ?

vallahi cevap vermek zor.. cildin yağlı ve akneli olabilir ama mesela aknelerin iltihabi mi yağ bezesi gibi mi nasıl onu belirtirsen doğru markanın doğru ürününü tavsiye edebilirim..

vallahi cevap vermek zor.. cildin yağlı ve akneli olabilir ama mesela aknelerin iltihabi mi yağ bezesi gibi mi nasıl onu belirtirsen doğru markanın doğru ürününü tavsiye edebilirim..

İltihaplı da çıktığı zamanlar oluyor yağ bezesi gibi içten çıktığı zamanlarda oluyor ama beni açıkcası en rahatsız eden içten çıkan sıkılmayan tarzda olanlar.önerinizi bekliyorum şuan la roshe posay toleriane kullanıyorum cildim ve burnum effacler den dolayı kurudu ve soyulmaya başladı ama toleriane da sivilcelerime engel olmuyor malesef.

İltihaplı da çıktığı zamanlar oluyor yağ bezesi gibi içten çıktığı zamanlarda oluyor ama beni açıkcası en rahatsız eden içten çıkan sıkılmayan tarzda olanlar.önerinizi bekliyorum şuan la roshe posay toleriane kullanıyorum cildim ve burnum effacler den dolayı kurudu ve soyulmaya başladı ama toleriane da sivilcelerime engel olmuyor malesef.

toleriane hassas ciltler için aslında akne tedavisinde faydası dokunmazki zaten.. benim tavsiyem babe'yi denemen. çünkü avene ve la roche posay içerik olarak çok benzer markalardır. Babe'nin STOP AKN serisini kullanabilirsin.

toleriane hassas ciltler için aslında akne tedavisinde faydası dokunmazki zaten.. benim tavsiyem babe'yi denemen. çünkü avene ve la roche posay içerik olarak çok benzer markalardır. Babe'nin STOP AKN serisini kullanabilirsin.

Babe de cildimde kuruma yapar mı acaba ?Toleriane sadece temizliyor güzel mi dersem güzel ama benim asıl problemim sivilce..Önerinizi dikkate alıcam babe ye geçiş yapıcam bu seti bitirdiğimde teşekkür ederim

la roche posay effaclar serisinden oldukça memnunum. Yağlı cildim var baya toparladı.

la roshe effacler gerçekten olağan üstü ama yüzüm kupkuru oldu yağlıdan kuruya döndü effaclar sayesinde mecburen bıraktım :KK43:
nemlendirici farklı bir markadan denesen, belki nemlendiricisi yeterli gelmiyordur. Jel ve toniğini kullanıyorum, hiç kuruma yaşamadım.

nemlendirici farklı bir markadan denesen, belki nemlendiricisi yeterli gelmiyordur. Jel ve toniğini kullanıyorum, hiç kuruma yaşamadım.
iki gün önce tekrardan effacler siparişi verdim ve başladım yoksa bu sivilceler iflah olmayacak anlaşıldı :110::110: dediğin gibi birde başka nemlendirici denemek lazım o_O

iki gün önce tekrardan effacler siparişi verdim ve başladım yoksa bu sivilceler iflah olmayacak anlaşıldı :110::110: dediğin gibi birde başka nemlendirici denemek lazım o_O
inşallah memnun kalırsın canım. Cildin uygunsa haftada 1 gün yatmadan önce bepanten sürmeni öneririm.

inşallah memnun kalırsın canım. Cildin uygunsa haftada 1 gün yatmadan önce bepanten sürmeni öneririm.
önerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim :) 4 günde la roshe effaclar ve duo yine mucizeler yaptı sivilcelerim sıfırlanmak üzere çokkk mutluyum :D:D:D

ben la roche posay anthelius xl 50+ kullandım bitirdim. çok kaliteli bir marka olmasına rağmen ben sevmedim.yüzü beyazlatıyo, karma cildimi yağlandırıyo bir kaç saat sonra ağırlık hissettiriyo. ve tek tük sivilce de yaptı. ne zaman aynaya bakmadan sürsem beyaz kalıntılar kalıyodu.yeni versiyonları, akne için olanı falan nasıldır bilmiyorum ama ben babe aldım bikaç haftadır kullanıyorum çok memnunum. yağlanma, sivilve vs yapmadı, hafif ve yüzü beyazlaştırmıyor.sürmesi de kolay.tavsiye ederim

geçen sene yaklaşık 6-7 ay kadar la roche kullandım , effaclar serisinin jeli , effaclar duo ve toniği. Şunu söyleyebilirimki ilkbaşta çok iyi gelsede sanki sonradan cilt alışıyor ve etkisini yitiriyor. Sonra Avene'e geçtim. Avene cleanance serisi var onda da çok ilginç bir şekilde nemlendirici hariç jel hiç etki etmedi. Nemlendiriciyi sürdüğümde sivilceleri kuruttuğunu farkettim , sanırım bu da içinde salisilik asit olduğu için. Benim cilt tipim karma olmasına rağmen pek faydalarını göremedim kısacası :) Babe 'den ise hiç ürün kullanmadım , elimdekiler bitince denemeyi düşünüyorum

Bi sorularima bakarmisiniz bnde konu acmistim yüz ve sacla ilgili. Bilenler lütfen cevaplasinn

Back
X