Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar üstteki ankete katlr msnz lütfen neden yardımcı olmuyor sunuz ?
Arkadaşlar üstteki ankete katlr msnz lütfen neden yardımcı olmuyor sunuz ?
vallahi cevap vermek zor.. cildin yağlı ve akneli olabilir ama mesela aknelerin iltihabi mi yağ bezesi gibi mi nasıl onu belirtirsen doğru markanın doğru ürününü tavsiye edebilirim..
İltihaplı da çıktığı zamanlar oluyor yağ bezesi gibi içten çıktığı zamanlarda oluyor ama beni açıkcası en rahatsız eden içten çıkan sıkılmayan tarzda olanlar.önerinizi bekliyorum şuan la roshe posay toleriane kullanıyorum cildim ve burnum effacler den dolayı kurudu ve soyulmaya başladı ama toleriane da sivilcelerime engel olmuyor malesef.
toleriane hassas ciltler için aslında akne tedavisinde faydası dokunmazki zaten.. benim tavsiyem babe'yi denemen. çünkü avene ve la roche posay içerik olarak çok benzer markalardır. Babe'nin STOP AKN serisini kullanabilirsin.
la roshe effacler gerçekten olağan üstü ama yüzüm kupkuru oldu yağlıdan kuruya döndü effaclar sayesinde mecburen bıraktımla roche posay effaclar serisinden oldukça memnunum. Yağlı cildim var baya toparladı.
nemlendirici farklı bir markadan denesen, belki nemlendiricisi yeterli gelmiyordur. Jel ve toniğini kullanıyorum, hiç kuruma yaşamadım.la roshe effacler gerçekten olağan üstü ama yüzüm kupkuru oldu yağlıdan kuruya döndü effaclar sayesinde mecburen bıraktım![]()
iki gün önce tekrardan effacler siparişi verdim ve başladım yoksa bu sivilceler iflah olmayacak anlaşıldınemlendirici farklı bir markadan denesen, belki nemlendiricisi yeterli gelmiyordur. Jel ve toniğini kullanıyorum, hiç kuruma yaşamadım.
inşallah memnun kalırsın canım. Cildin uygunsa haftada 1 gün yatmadan önce bepanten sürmeni öneririm.iki gün önce tekrardan effacler siparişi verdim ve başladım yoksa bu sivilceler iflah olmayacak anlaşıldıdediğin gibi birde başka nemlendirici denemek lazım
![]()
önerini dikkate alıcam çok teşekkür ederim :) 4 günde la roshe effaclar ve duo yine mucizeler yaptı sivilcelerim sıfırlanmak üzere çokkk mutluyuminşallah memnun kalırsın canım. Cildin uygunsa haftada 1 gün yatmadan önce bepanten sürmeni öneririm.