- 3 Haziran 2007
- 1.611
- 36
- 683
- 43
kesinlikle dermokili öneriyorum.normal ciltler için olanını kullanıyorum ve çok memnunum.tonik ve maskesi de çok güzel![]()
ewet dermokile de bakmıştım ama karar verememiştim onuda aklıma yazıyorum saol tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle dermokili öneriyorum.normal ciltler için olanını kullanıyorum ve çok memnunum.tonik ve maskesi de çok güzel![]()
.....yüz bakımında ddf in ürünlerini tek geçiyorum....evet pahalı biraz ama ileriki yaşlarımızı düşünüp yatırım yapmakta yarar var derim ...özellikle nemlendiricileri süper...gece yatarken sürüyorum..sabah uyanınca cildime dokunduğumda sanki cildimin dokusu değişmiş gibi..yumuşacık ve saten gibii....
pes diyorum yaa bu kadar insan var 1 kişi çıkıpta bişey yazmıyor artık verim alamıyorum ben burdan
eczaneden ceradolin losyon aldım.kullanmaya başlayalı çok olmadı ama memnunum.su bazlı.yağlandırmadan nemlendiriyor.içeriği de gayet güzel.öneririm
bu kremi alacaktım ama emin olamadım yağlı ciltler için uygun mudur? sivilce gibi bir problem yapar mı?
benim cildim de yağlıya dönük karma.her gün değilse de sık sık kullanıyorum.yağlı his bırakmadan nemlendiriyor.hiç sivilce yapmadı.öneririm ben