Doğuma Hazırlık yağmur isminin yanına isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatyamlalem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
59
0
86
Ankara
Doğumuma az bir süre kaldı ve ben hala kararsızım fakat kızıma Yağmur ismi koymak istiyorum ama yanında bir isim daha olsun istiyoruz bana yardımcı olurmusunuz? :CüvCüv:

kızımız nisan ayında doğacağı için Nisan ismini koyucaz.önüne rüyamda gördüğüm için ayşe ismini eklicez.ama geçen bir arkadaşım ilginç ama hoş bir öneride bulundu.tavsiye ederim
nisan yağmur olabilir..
ön adını nisan koyabilirsin...
nisan yağmuru...

neden çok mu zor bir isimki başkasından yardım bekliyon okadar düşenecek kadr küçük müsünüz kusura bakmayın akılmısızmısınız diyeceğim bu kadar ama yinede siz yağmur ismini koyun saygılarımla urfalı memo:lepi:zemuszemusdelikafadulden

neden çok mu zor bir isimki başkasından yardım bekliyon okadar düşenecek kadr küçük müsünüz kusura bakmayın akılmısızmısınız diyeceğim bu kadar ama yinede siz yağmur ismini koyun saygılarımla urfalı memo:lepi:zemuszemusdelikafadulden

ne kadar değerli bi tavsiyede bulunmuşsun burdaki akılsız olan bizlere allah razı olsun lülülülülülü

Şaka mı bu?

Neyse..
Aklıma alya geldi birden.Yağmur Alya...

Back
X