Yağmur u merak ettim

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.306
198
Arkadaşlar haber alan varmı yağmurdan konusuda kapanmış
tahminimden çok etkilenmişim gece sayısız kere aklıma geldi

konusunu kapattırmış... geyik sohbetlerde bir topikte arkadaşlarıyla durumunu paylaşmış... hala da orda paylaşıyor.. dün eşiyle konuşmuş( tırmalamış eşini)... bir sürü laf etmiş... eşi sanaldı hiç görüşmedim demiş yeminler etmiş seni bırakmam falan demiş twıtter benim değil demiş... sonuç şimdilik yok... kızının üzerine yeminler etmiş biraz aklı karışmış... bende merak ettim sabah baktım

konusunu kapattırmış... geyik sohbetlerde bir topikte arkadaşlarıyla durumunu paylaşmış... hala da orda paylaşıyor.. dün eşiyle konuşmuş( tırmalamış eşini)... bir sürü laf etmiş... eşi sanaldı hiç görüşmedim demiş yeminler etmiş seni bırakmam falan demiş twıtter benim değil demiş... sonuç şimdilik yok... kızının üzerine yeminler etmiş biraz aklı karışmış... bende merak ettim sabah baktım

ben de düşündüm kaç kere ne yaptı acaba diye, umarım kötü şeyler olmamıştır...

Hımmm geyik sohbetlere erişim yasak malesef benim işyerimde
umarım daha iyidir

Hımmm geyik sohbetlere erişim yasak malesef benim işyerimde
umarım daha iyidir

Belliydi böyle olacağı
erkek asla kabul etmez sonuna kdar inkar
boşanmaya niyeti yoktu çok
o yüzden çok irdelemese olur

Belliydi böyle olacağı
erkek asla kabul etmez sonuna kdar inkar
boşanmaya niyeti yoktu çok
o yüzden çok irdelemese olur

kabul edeceğine bende inanmıyorum zaten klasik işte en kötü durumdan bile iyi bir olay çıkartma çabası malum...yok gerçek değildi sanaldı yok seni seviyorum bırakmam hali... kafa karıştırma ... daha sonra acaba mı halleri...hayırlısı olsun kendi ve kızı için...

Arkadaslar ben Mune'a msj atmistim kendisi kapattirmamis konusunu. Soylenen bazi seyler yuzunden konu tartismaya donunce Mune kapatmis. Sonunda bosaniyorum konusunda oldugu gibi. İsterse konu sahibi actirabilir seklinde.

[ı]gerçekten beni yürekten merak eden,düşünen gece uyuyamayan arkadaşlar var
allahtan tek dilegim benim yaşadığım anı asla hiç biriniz yaşamayın
hepinize tek tek teşekkürler
bugün çok daha iyiyim
en azından daha güçlü hissediyorum
dün içimdekileri boşalttıktan sonra affetmiycemi söledim ve sabahtan beri bin kere aradı
bırakmıycagını dölüyor ama sanırım ben içimde bitirdim onu
ben utandım biliyormuısunuz kızımın yüzüne bakmaya
acaba o nasıl baktı aylarca diye düşündüm
amann sanalda yapmış ne sanki görüşmüş mü tensel temas mı olmuş diyenler de oldu olacaktırda
ama bana evde beni sevdiğini söleyip ertesi gün bu muhabbetlere devam etmiş belliki
tartışsak yada aramız bozuk olsa bende de vardır suç diyip kabul edicem
ama ben ona o kadar özverili yaklaştım ki herzaman
bunu haketemdim
hiç bir kadın da haketmiyor
[/ı]

Boşanmayı düşnüüyormusun peki ?

Arkadaslar ben Mune'a msj atmistim kendisi kapattirmamis konusunu. Soylenen bazi seyler yuzunden konu tartismaya donunce Mune kapatmis. Sonunda bosaniyorum konusunda oldugu gibi. İsterse konu sahibi actirabilir seklinde.

Ve konu sahibesi de kapalı kalmasını istedi.
------
Üyeler veya açılan topikler hakkında konu açmak yasaktır.
Merak ettiğiniz üyelere özelden ulaşın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…