yagmurcinin hayaline adım adım :)

yagmurcini3

bu benim son sansım !
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
535
0
96
Ankara
slm kızlar...bildginiz gibi bi topigim var ama artık o baslık altında devam etmek istemiorm cnkü hedefimi yansıtmıo temiz bi sayfa acmak istedim :) ben cocuklugumdan beri kiloluyum vücut yapımın nasıl oldugnu dahi hatırlamıorum kilolarım nasılsa vücdum ööle..iskeletm nası hic bilmiorum ve cok merak ediorum..kücükken barısıktım kilolarımla bööle mutluyum derdim yedikce yerdim herkes laf ederdi ama severlerdi beni..büyüdkce sözleri beni incitmeye basladı..ben büyüdkce kırılganlıgm arttı..direncim kücüldü..tabi bide asık olursa insan..begenilmeme korkusu..kendme bu eziyeti yapmk stemiorum artık..yıllardır görüsmedgm arkdslarım beni görünce cok kilo almıssn desinler istemiorum..ve ilk defa bu kadar mantıklı hareket ederk kendme uzun bi sürec veriorum..65 kilo olmak istiorum evet evet eminim 65 olmak istiorum..ve diyet ! canım üzgünüm senden korkmuorum :) tam tamına 27.9 kilo vermem gerek hic önemli deil korkmuorum :) yapıcam evet yapıcam bunu gerceklestiricem ve ööle bikiniler alcam ki kızlaaaar :):) her arkdsmla buluscam ve inanıorum ben artık cok mutlu olucam :) hayatımda mutsuzlugmun en büyk nedeni kilolarım..birazdan cıkıp alısveris yapcam gelnce aldıklarımı yazarım..ayda 4 kilo verebilcemi düsünürsek önümde 7 ayım var..ki ben inanıorumki cok daha kısa sürede vericem kilolarımı yaza incecik giricem evet :) inş allah hepimizn yardımcısı olsun..kendme cok inanıorum ve güveniorum artık diyet yapmıorum saglıklı yasıorum..ve bunu canı gönülden söleyebiliorum..veee kk yı cok seviorum :) boyum 1 70 kızlar
3 aralık 2012 : 92.9

tatlım yeni topiğin hayırlı olsun:3:
bu zayıflama işin hep beraber başaracagız inşallah
bnm de önümde 55e 21, 50ye 26 kilom var ve hedefim 3 ayda 10 kg ve yaza fit bit kız olarak girmek istiyorum inşallah hep beraber başaracagız...:kkk:

tatlım yeni topiğin hayırlı olsun:3:
bu zayıflama işin hep beraber başaracagız inşallah
bnm de önümde 55e 21, 50ye 26 kilom var ve hedefim 3 ayda 10 kg ve yaza fit bit kız olarak girmek istiyorum inşallah hep beraber başaracagız...:kkk:

saol tatlım :) 3 ayda 10 kilodan fazlasını vercene de inanıorum ben senin :) yanındayım canmm destekcinim bende

saol tatlım :) 3 ayda 10 kilodan fazlasını vercene de inanıorum ben senin :) yanındayım canmm destekcinim bende
sağol cnm hedef düşük olsun ki verince bayram edelim yuksek olursa hayal kırıklıgına ugramayalım
ben de senin destekçinim sen de gel bnm topiğe gel olur mu????

lily86 arkdsm yeni topik acamıcamı sölemissn..doru mu bu ? ama ben yeni tertemiz sayfayla yoluma devam etmke istiorum lütfen konum silinmesn :(

kızlar sonunda diyet listem icin alısverise cıktım cok sükür allahın iznyle :) zayıflamak bile parayla anacım zamanında yemeseydm smdi verdgm paralarla kendme ne kıyafetler alırdım :52: kepek ekmegi,1.5 ltrelik su,light yogurt,meyveler,sebzeler her seym tamam cok sükür kızlar elma sirkesi aldım bide onu da denemye baslıcam yarın sabahtan canlarım

sevgili günlügüm bu yolda beni yalnız bırakma bana kimse inanmıor lütfen bu sefer basarayım cok istiorum bana destek ol seni seviyorum :)

günaydın sevgili günlügüm,,napıosun bakalım uyandın mı ziyarete gelen olmamıs seni :) ben uyandım kahvaltımı yaptımm smdi sana neler yedgimi anlatıcam cnmm benmm :21:

sabah : bi bardak su
kahvaltı: bi domates ve salatalıgın yarısını dilimledim,beyaz peynir,5 zeytin ve sekersiz cay acık 2 bardak 1.5 dilim de saf kepek ekmegi
bugün 3 litre su icicem görceksin :1: 3 saat aralıkla ya da 2 saat aralıkla yemek yicem ara ögünlerimi aksatmıcam ve tabiki spor yapıcam sevgili günlügüm sana söz veriorum :46: annem bugün asure yapıcak ben asureyi cok seviyorum ama inanır mısn suan canım istemio ve ben sdc tadına bakıcam o da canım cok isterse :52: bide artık ben hayatımı daha fazla hareket üzerine kurmaya karar verdim canım günlügüm mesela eskiden her dk yatarak baktıgm saatlerce yatarak ilgilendgm bilgisayarmla smdi masada oturuorum böölesinin dha ii oldugnu düsündüm ben sen nası düüsnüosun haklıyım deil mi :1: bugün sennle ilk günüm her sey cok güzel olcak ben inanıorum cok zayıf olcam ve bi gün sana süpriz yapıp resmlerimi göstercem sana öncesi sorası die ama bi 3 5 aylık sürecte birbirmizi tanıyalım:1::1::1:

kızlar benm diyetmi bozmamdaki en önemli sebep okul..okulda oluorum haftaici tüm gün ve hep ekmek arası seyler satılıo sizce ne yapmalıyım ne yemeliym bana bi akıl vern lütfen cok mutlu olcam cnkü en büyük derdm bu ve okulda yedgmde vicdan azabı cekiorum ve cok dert ediorum kendme bana yardmcı olun

kızlar benm diyetmi bozmamdaki en önemli sebep okul..okulda oluorum haftaici tüm gün ve hep ekmek arası seyler satılıo sizce ne yapmalıyım ne yemeliym bana bi akıl vern lütfen cok mutlu olcam cnkü en büyük derdm bu ve okulda yedgmde vicdan azabı cekiorum ve cok dert ediorum kendme bana yardmcı olun

yanında meyve kuru meyve filan götürsen yada nesfit süt
olmazmı hangi saatler okuldasın mesela öğle yemeği saatinde okulda oluryorsan nesfit süt ve bir meyveyle geçiştirebilirsin

yanında meyve kuru meyve filan götürsen yada nesfit süt
olmazmı hangi saatler okuldasın mesela öğle yemeği saatinde okulda oluryorsan nesfit süt ve bir meyveyle geçiştirebilirsin

onları nası karıstır yicem okulda ? ara ögünleri hallediorum cnmm ynıma meyve flan alıorum bise olmuo rahat oluorum o konuda valla kimi zaman 11 de kimi zaman 1 den aksam 7 8 e kadar okulda oluorum cnmmm

ara ögünümü yedm bi avuc nesfit ile yarım yaglı süt bi kaseden az,bir kücük mandalina :56: birazdan yesiil cayımı tüketcem 1.5 ltrelik suyun yarısını da bitrdm :1:

lily86 arkdsm yeni topik acamıcamı sölemissn..doru mu bu ? ama ben yeni tertemiz sayfayla yoluma devam etmke istiorum lütfen konum silinmesn :(
ya bilmiyorum tatlım sevgi meleği de aynı senin gibi hedefine ulaşamadı yeni bir başlangıç yapayım dedi ona öyle demişler ama sen şimdilik devam et bakalım bi ses çıkmadığına göre sorun yoktu herhalde sorun olursa da o zaman düşünürsün
sevgili günlügüm bu yolda beni yalnız bırakma bana kimse inanmıor lütfen bu sefer basarayım cok istiorum bana destek ol seni seviyorum :)
ben sana inanıyorum yağmurcummmmmm:16:

ara öğünlerde meyve iyi ama okuldaysan eğer tüm gün, öğlen simit+peynir+ayran yapabilirsin ama sadece öğlen ya da kaşarlı tost, veya varsa böyle ekmek arası peynir, domates falan ondan da yiyebilirsin ama dediğim gibi sadece günde 1 kez o zaman kilo verirken çok sorun yaşamazsın diyetisyen bana da veriyordu dışardayken öğle öğününde 1 simit+ayran imkan bulursan domates salatalık da yersen iyi olur
diğer saatlerde de meyve+ fındık,fıstık,badem tarzı kuru yemiş falan yersen eve gelene kadar idare edersin sonucta önemli olan sağlıklı beslenme değil mi???

ya bilmiyorum tatlım sevgi meleği de aynı senin gibi hedefine ulaşamadı yeni bir başlangıç yapayım dedi ona öyle demişler ama sen şimdilik devam et bakalım bi ses çıkmadığına göre sorun yoktu herhalde sorun olursa da o zaman düşünürsün

ben sana inanıyorum yağmurcummmmmm:16:

ara öğünlerde meyve iyi ama okuldaysan eğer tüm gün, öğlen simit+peynir+ayran yapabilirsin ama sadece öğlen ya da kaşarlı tost, veya varsa böyle ekmek arası peynir, domates falan ondan da yiyebilirsin ama dediğim gibi sadece günde 1 kez o zaman kilo verirken çok sorun yaşamazsın diyetisyen bana da veriyordu dışardayken öğle öğününde 1 simit+ayran imkan bulursan domates salatalık da yersen iyi olur
diğer saatlerde de meyve+ fındık,fıstık,badem tarzı kuru yemiş falan yersen eve gelene kadar idare edersin sonucta önemli olan sağlıklı beslenme değil mi???

evet canmm günlügüm inş kapanmaz :1: evet okulda kasarlı tost ya da simit ayran yapım en iisi ya da yemekhaneye yetisebilirsem yemekhanede sulu yemek cıkıo ordan yerim die düsünüorum smdilik canm inş diger yicekleere gözüm sarkmaz :1::1:

evet canmm günlügüm inş kapanmaz :1: evet okulda kasarlı tost ya da simit ayran yapım en iisi ya da yemekhaneye yetisebilirsem yemekhanede sulu yemek cıkıo ordan yerim die düsünüorum smdilik canm inş diger yicekleere gözüm sarkmaz :1::1:
cnm yemekhanede yeme imkanın varsa kaçırma çünkü sonucta sıcak yemek daha sağlıklı ama tavsiyem yemeklerin suyunu yememen tüm yağı suyundaoluyor çünkü
bi de tatlı da çıksa al arada öbür türlü ölçü kaçıyor biliyorsun

cnm yemekhanede yeme imkanın varsa kaçırma çünkü sonucta sıcak yemek daha sağlıklı ama tavsiyem yemeklerin suyunu yememen tüm yağı suyundaoluyor çünkü
bi de tatlı da çıksa al arada öbür türlü ölçü kaçıyor biliyorsun

ben zaten suyunu pek yemem gerci bütün lezzeti de orda :1: sulu yemek yeince yemek yedgmi bi ana ögün yaptıgmı hissediorum cnmm :) evet kendmi cok kıstlamıorum en cok kısıtladgım ekmek seker ve tuz canm o kadar tuzlu yermki inanmazsn sabah domat ve salata tuz atmayarak kendmi kendme gösterdm :1: asureden yiebilrm bi kase ama sdc bi kase

kızlar ben yesil cayın icine kekik de ekliourm ii oluor ilk basta icmesi cok zor geliodu ama artık alıstım zor gelmio..onu ictim smdi 10 dk flan da dans ettm spor yapıcam mutlaka yazarım..öglen yemegnde kuru fasulye pilav corba yogurt yicem ekmek yemicem pilav ve fasulye 6 sar yk olcak aksam da sdc corba icicem ve yanında salata yicem ara ögünde de yogurt ya da mandalina flan yemeyi düsünüorum kızlar nası menüm ii mi

Back
X