- Konu Sahibi yagmurcini3
slm kızlar...bildginiz gibi bi topigim var ama artık o baslık altında devam etmek istemiorm cnkü hedefimi yansıtmıo temiz bi sayfa acmak istedim :) ben cocuklugumdan beri kiloluyum vücut yapımın nasıl oldugnu dahi hatırlamıorum kilolarım nasılsa vücdum ööle..iskeletm nası hic bilmiorum ve cok merak ediorum..kücükken barısıktım kilolarımla bööle mutluyum derdim yedikce yerdim herkes laf ederdi ama severlerdi beni..büyüdkce sözleri beni incitmeye basladı..ben büyüdkce kırılganlıgm arttı..direncim kücüldü..tabi bide asık olursa insan..begenilmeme korkusu..kendme bu eziyeti yapmk stemiorum artık..yıllardır görüsmedgm arkdslarım beni görünce cok kilo almıssn desinler istemiorum..ve ilk defa bu kadar mantıklı hareket ederk kendme uzun bi sürec veriorum..65 kilo olmak istiorum evet evet eminim 65 olmak istiorum..ve diyet ! canım üzgünüm senden korkmuorum :) tam tamına 27.9 kilo vermem gerek hic önemli deil korkmuorum :) yapıcam evet yapıcam bunu gerceklestiricem ve ööle bikiniler alcam ki kızlaaaar :):) her arkdsmla buluscam ve inanıorum ben artık cok mutlu olucam :) hayatımda mutsuzlugmun en büyk nedeni kilolarım..birazdan cıkıp alısveris yapcam gelnce aldıklarımı yazarım..ayda 4 kilo verebilcemi düsünürsek önümde 7 ayım var..ki ben inanıorumki cok daha kısa sürede vericem kilolarımı yaza incecik giricem evet :) inş allah hepimizn yardımcısı olsun..kendme cok inanıorum ve güveniorum artık diyet yapmıorum saglıklı yasıorum..ve bunu canı gönülden söleyebiliorum..veee kk yı cok seviorum :) boyum 1 70 kızlar
3 aralık 2012 : 92.9
3 aralık 2012 : 92.9