yagmurcinin hayaline adım adım :)

kızlar ben yesil cayın icine kekik de ekliourm ii oluor ilk basta icmesi cok zor geliodu ama artık alıstım zor gelmio..onu ictim smdi 10 dk flan da dans ettm spor yapıcam mutlaka yazarım..öglen yemegnde kuru fasulye pilav corba yogurt yicem ekmek yemicem pilav ve fasulye 6 sar yk olcak aksam da sdc corba icicem ve yanında salata yicem ara ögünde de yogurt ya da mandalina flan yemeyi düsünüorum kızlar nası menüm ii mi
cnm öğlen süper afiyet olsun:56:
akşam da iyi çorba+salata yanında yogurt da yiyebilirsin
hatta pilavsız 4-5yk kuru fasulye de yiyebilirsin hem tok tutar hem de sağlıklı bi öğün olur

cnm öğlen süper afiyet olsun:56:
akşam da iyi çorba+salata yanında yogurt da yiyebilirsin
hatta pilavsız 4-5yk kuru fasulye de yiyebilirsin hem tok tutar hem de sağlıklı bi öğün olur

aksam yemegnde sulu köfte varmıs onu yicem cnm sulu köfte salata ve corba pilav ve ekmek yok..yogurt aldım dün light kendme onu da aksamdan sora meyveyle yyim diorum..bide yatarken süt iciorum sabah midem icn faydalı olyor :1:

kızlar benm diyetmi bozmamdaki en önemli sebep okul..okulda oluorum haftaici tüm gün ve hep ekmek arası seyler satılıo sizce ne yapmalıyım ne yemeliym bana bi akıl vern lütfen cok mutlu olcam cnkü en büyük derdm bu ve okulda yedgmde vicdan azabı cekiorum ve cok dert ediorum kendme bana yardmcı olun

Canım eğer canı gönülden istiyorsan zarif fit sağlıklı çıtır bi hatun olmayı evden götüreceksin.Bu aman ayıp olur mu diye düşüneceğin bir sorun olmamalı senin için. evde 2 kepekli tost ekmeğinin arasına kalorisi düşün aklına ne gelirse koy tost yap okulda bi ayran oh miss:)Yada şu bardakçorbalar yanında küçük kase yoğurt vs vs daha bir sürü çoğaltılır. Bahane bulmayalım ki gitsin bu pis k'lar :D
Bu arada günlüğüme gelmişsin teşekkür ederim. Hemen hemen kilolarımız boylarımız aynı sayılır. Abuk sabuk saçma sapan diyelerle değil sağlıklı beslenerek zayıflıyoruz :)

aksam yemegnde sulu köfte varmıs onu yicem cnm sulu köfte salata ve corba pilav ve ekmek yok..yogurt aldım dün light kendme onu da aksamdan sora meyveyle yyim diorum..bide yatarken süt iciorum sabah midem icn faydalı olyor :1:

Canım sulu köfte varsa ya 2-3 kaşık ye ya da bir tabak yiyeceksen çorbayı içme derim:) :25:

Canım eğer canı gönülden istiyorsan zarif fit sağlıklı çıtır bi hatun olmayı evden götüreceksin.Bu aman ayıp olur mu diye düşüneceğin bir sorun olmamalı senin için. evde 2 kepekli tost ekmeğinin arasına kalorisi düşün aklına ne gelirse koy tost yap okulda bi ayran oh miss:)Yada şu bardakçorbalar yanında küçük kase yoğurt vs vs daha bir sürü çoğaltılır. Bahane bulmayalım ki gitsin bu pis k'lar :D
Bu arada günlüğüme gelmişsin teşekkür ederim. Hemen hemen kilolarımız boylarımız aynı sayılır. Abuk sabuk saçma sapan diyelerle değil sağlıklı beslenerek zayıflıyoruz :)

Canım sulu köfte varsa ya 2-3 kaşık ye ya da bir tabak yiyeceksen çorbayı içme derim:) :25:

okula götüremem ööle ama en uygununu yapcagmdan emin ol yazarım yaptıklarımı zaten..bu arada aksam corba ictim ekmek ve salata yedm sulu köfte yesem de yanında yine corba icerdim cok acımasızsın sen bak :52::52:

Back
X