Yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak

Pukikoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
1.095
1.107
133
Herkese hayırlı geceler,
Eski konularımdan bilen olur belki muavin bir çocuk ile sevgili olmuştum hatta her detayını burdan paylaşmıştım. 1,5 sene bir birlikteliğimiz oldu fakat çok yorulduğum çok yıprandığım bir ilişki oldu. Yalan söylemeler, garip bahaneler.. kısacası çok zor olsa da koptuk. Arada hala yoklar beni dengesiz :işsiz:3 ay geçti üzerinden şuan nötr şekildeyim kesinlikle eskiye dönmek istemiyorum. Artık erkeklerden, yeni bir ilişkiye başlamaktan o kadar korkar oldum ki bişeyler bana çok uzak geliyor. Bu arada kuzenim kendi sevgilisinin bir arkadaşından bahsediyor bana sürekli, işte çok iyi karakteri çok düzgün bir çocuk gibisinden. Tanışmamızı çok istiyordu ilk başlarda kesin bir dille istemediğimi belirttim. Fakat sonra çocukla bir kaç kere muhabbet edince bende merak uyandırdı. Artık ilgileniyorum kısmındayken onunda uzun bir ilişkiden 3 ay önce ayrıldığını öğrendim. Birbirimize kırgınlıklarımızı düşüncelerimizi gösterirsek daha seviyeli mantıklı bir ilişki yaşarım derken kuzenim eski sevgilisinin ona bu aralar yazdığından bahsetti :sinirli: O kadar üzüldüm ki anlatamam size. Kız da sürekli yazıyormuş sonra engelliyormuş tekrar kaldırıyormuş engeli yazıyormuş sonra tekrar engelliyormuş kesinlikle normal davranmıyor dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyorum. Fakat içimde garip bir his var. Bu şekilde savaşabilecek kadar güçlü değilim sanki. Fakat içim hala tanımak görüşmek istiyor. Kapana sıkışmış gibi hissediyorum kendimi. Sizce nasıl olur ne olur bana bir akıl verin..:KK67:

Herkese hayırlı geceler,
Eski konularımdan bilen olur belki muavin bir çocuk ile sevgili olmuştum hatta her detayını burdan paylaşmıştım. 1,5 sene bir birlikteliğimiz oldu fakat çok yorulduğum çok yıprandığım bir ilişki oldu. Yalan söylemeler, garip bahaneler.. kısacası çok zor olsa da koptuk. Arada hala yoklar beni dengesiz :işsiz:3 ay geçti üzerinden şuan nötr şekildeyim kesinlikle eskiye dönmek istemiyorum. Artık erkeklerden, yeni bir ilişkiye başlamaktan o kadar korkar oldum ki bişeyler bana çok uzak geliyor. Bu arada kuzenim kendi sevgilisinin bir arkadaşından bahsediyor bana sürekli, işte çok iyi karakteri çok düzgün bir çocuk gibisinden. Tanışmamızı çok istiyordu ilk başlarda kesin bir dille istemediğimi belirttim. Fakat sonra çocukla bir kaç kere muhabbet edince bende merak uyandırdı. Artık ilgileniyorum kısmındayken onunda uzun bir ilişkiden 3 ay önce ayrıldığını öğrendim. Birbirimize kırgınlıklarımızı düşüncelerimizi gösterirsek daha seviyeli mantıklı bir ilişki yaşarım derken kuzenim eski sevgilisinin ona bu aralar yazdığından bahsetti :sinirli: O kadar üzüldüm ki anlatamam size. Kız da sürekli yazıyormuş sonra engelliyormuş tekrar kaldırıyormuş engeli yazıyormuş sonra tekrar engelliyormuş kesinlikle normal davranmıyor dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyorum. Fakat içimde garip bir his var. Bu şekilde savaşabilecek kadar güçlü değilim sanki. Fakat içim hala tanımak görüşmek istiyor. Kapana sıkışmış gibi hissediyorum kendimi. Sizce nasıl olur ne olur bana bir akıl verin..:KK67:

Sizin bu yeni çocukla olan durumunuzla, kuzeninizin eski sevgilisiyle yazışması arasında nasıl bir bağlantı var ki savaşabilecek kadar güçlü değilim diyorsunuz? Biraz karışık yazmışsınız.

Sizin bu yeni çocukla olan durumunuzla, kuzeninizin eski sevgilisiyle yazışması arasında nasıl bir bağlantı var ki savaşabilecek kadar güçlü değilim diyorsunuz? Biraz karışık yazmışsınız.

Kuzeni, tanıştıracağı kişinin eski sevgilisinin,hala çocuğa yazdığını söylemiş sanırım.

Ah virgül nelere kadirsin:KK51:

Oğlanın eski sevgilisi ile mi savaşacaksınız niye savaşacaksınız anlamadım ben
Şimdi evli Kadınlar bile kocalarının gözü başkasına kayınca adamı kapının önüne koyuyor siz daha ilişkiye başlamadan adamın adı geçti konuşmalarda diye idare edeyim napalım moduna mı girdiniz?
Muavin konularını da hatırlıyorum az çok, siz de bir ateşten başka ateşe atayım kendimi diye mi düşünüyorsunuz acılarla mı besleniyorsunuz
Yani çocuk eski sevgilisini kafasından atamamış ortada çok net dururken bende o girdaba gireyim nolcak canım mı diyorsunuz
Gerçekten çok ilginç bir vakasınız

Bence bir süre sessizliğini koru. Beyfendinin eski sevgilisi sürekli yazıp çizip engelleyen biriyse bunlar zaten anlaşamazlar. Adam geleceği varsa sana gelir zaten onla tekrar başlayacağını sanmıyorum. Bırak yanlışı göre göre dili iyice yansın da sana koşa koşa gelsin

Eski sevgilisi rahatsız ediyorsa tamamen engelleyip iletişimi keserdi. Demek ki rahatsız olmuyor, engelleyip kaldırması tekrar engellemesi, herşey eski sevgilinin elindeyse hala duyguları var gibi çocuğun...

Erkekler kolay unutamaz kadınlar gibi.

Çok çabuk ilişki yaşıyorsunuz. Ve çok çabuk yıpranıyorsunuz. Yeni neslin tek hatası bu.
Bakıyorum kızlar 23 yaşında aşktan soğumuş. Ya bi durun ne ara sıkıldınız da erkeklerden bıktınız, güveniniz yıkıldı falan?
Ben eski ilişkimde aldatıldım bile ama bir kişinin hatasını herkese biçemem, başım dik sıratına bile tükürmeden ayrıldım gitti hayatıma baktım, yıkılmadım, kimse vazgeçilmez değildir benim için çünkü ve aşk çok güzel gemileri yakmam.
Siz de direk ilişkiye atlamayın ve hataları da affetmeyin. Biraz kafayı dinleyin. Belli ki yanlış tercihler yapıyorsunuz. İlla sevgiliniz olması gerekmez bence.

Oğlanın eski sevgilisi ile mi savaşacaksınız niye savaşacaksınız anlamadım ben
Şimdi evli Kadınlar bile kocalarının gözü başkasına kayınca adamı kapının önüne koyuyor siz daha ilişkiye başlamadan adamın adı geçti konuşmalarda diye idare edeyim napalım moduna mı girdiniz?
Muavin konularını da hatırlıyorum az çok, siz de bir ateşten başka ateşe atayım kendimi diye mi düşünüyorsunuz acılarla mı besleniyorsunuz
Yani çocuk eski sevgilisini kafasından atamamış ortada çok net dururken bende o girdaba gireyim nolcak canım mı diyorsunuz
Gerçekten çok ilginç bir vakasınız

İdare edeyim demedim lütfen kendi çapınızda yorumlayıp cevap verecekseniz vermeyin.

İdare edeyim demedim lütfen kendi çapınızda yorumlayıp cevap verecekseniz vermeyin.
Pardon da ne dediniz de nasıl yorum bekliyorsunuz....
arabeske bağlamış şurda ah benim kara yazım diye ağlıyorsunuz bende dedimki kocan mı sevgilin mi neyi idare edeceksin adam unutamamış işte şu durumda ne yapmalıyım diye sormak nasıl bir kafa başta onu anlamadım...
Sonra Nirvana’ya çıkmış Çapınızla benim yorumumu beğenmiyorsunuz
Neyse kendiniz bilirsiniz

İyide
Eski sevgili dengesizdir sapıktır seviyordur unutamamıstır vs yazar ok de sizinki ne diye hala konusuyormus engellenip engellenmesinin kalkmasını bekliyormus birde sizin kuzene bu olayı anlatıyormus ki
Hic bulasmayın balık bastan kokar o cocuk o kızı unutamamıs

Sana bir dost tavsiyesi bulaşma
Bu tip ilişkiler bitmez arada bitmeyen birşeyler var
Üzülen sen olursun
Tecrübeyle sabit

Pardon da ne dediniz de nasıl yorum bekliyorsunuz....
arabeske bağlamış şurda ah benim kara yazım diye ağlıyorsunuz bende dedimki kocan mı sevgilin mi neyi idare edeceksin adam unutamamış işte şu durumda ne yapmalıyım diye sormak nasıl bir kafa başta onu anlamadım...
Sonra Nirvana’ya çıkmış Çapınızla benim yorumumu beğenmiyorsunuz
Neyse kendiniz bilirsiniz

Evet benim Nirvana’ya çıkmış çapım hala sizin yorumunuzu,bu tavrı anlamıyor. Burada çok değişik bir kitle var asla olumlu veya normal bir şekilde yorumlayamıyor sizde o kitleden birisiniz olay bu. Neyse yine de teşekkürler.

Sana bir dost tavsiyesi bulaşma
Bu tip ilişkiler bitmez arada bitmeyen birşeyler var
Üzülen sen olursun
Tecrübeyle sabit
++1 bu yorum gayet mantikli. Ancak ben de bu platformu anlayamadim. Bir sey danisan derdini yazan insana anlamsizca bir saldiri icinde olan enteresan bir grup var. Kisiyi tanimadan, onyargiyla cikarim yaparlar sonra da agresif yorumlar yaparlar. Amac ne anlamadim insani kırmaktan baska ne işe yarar bu tavir?

Herkese hayırlı geceler,
Sakın ama sakın derim öyle bir eski sevgilisi olandan uzak dur. Eski sevgilimin ruh hastanesi bir eski sevgilisi vardı biz sevgili iken. Allahım neler neler yaptı. Kız bu oğlana mesaj atmayı bırak bana dadandı. Ne küfürler ne tacizler sonra oğlan dayanamadı. Ayrıldık

++1 bu yorum gayet mantikli. Ancak ben de bu platformu anlayamadim. Bir sey danisan derdini yazan insana anlamsizca bir saldiri icinde olan enteresan bir grup var. Kisiyi tanimadan, onyargiyla cikarim yaparlar sonra da agresif yorumlar yaparlar. Amac ne anlamadim insani kırmaktan baska ne işe yarar bu tavir?
Sorunlu çok insan var
Burdan çıkarıyorlar
Sosyal hayatta sessiz sesini duyuramayan kaale alınmayan tipler sanalda maalesef çok agresif oluyor

Herkese hayırlı geceler,
Hayat sevgili olmaktan ibaret degil canım ya biraz ara verin kafanızı dinleyin, daha 3 ay olmus ayrılalı bu ne hız. Niye üzülüyorsunuz ki eski sevgilisiyle yazıyor diye dünyada erkek mi kalmadı. Biraz kendinizi dinleyin ne bileyim iç dünyamıza yoğunlaşın başka şeylerle ilgilenin bence bir süre. Sonrasinda karşınıza çıkan birileriyle daha sağlıklı ve sağlam bir ilişkiye başlayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Back
X