- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
Herkese hayırlı geceler,
Eski konularımdan bilen olur belki muavin bir çocuk ile sevgili olmuştum hatta her detayını burdan paylaşmıştım. 1,5 sene bir birlikteliğimiz oldu fakat çok yorulduğum çok yıprandığım bir ilişki oldu. Yalan söylemeler, garip bahaneler.. kısacası çok zor olsa da koptuk. Arada hala yoklar beni dengesiz
3 ay geçti üzerinden şuan nötr şekildeyim kesinlikle eskiye dönmek istemiyorum. Artık erkeklerden, yeni bir ilişkiye başlamaktan o kadar korkar oldum ki bişeyler bana çok uzak geliyor. Bu arada kuzenim kendi sevgilisinin bir arkadaşından bahsediyor bana sürekli, işte çok iyi karakteri çok düzgün bir çocuk gibisinden. Tanışmamızı çok istiyordu ilk başlarda kesin bir dille istemediğimi belirttim. Fakat sonra çocukla bir kaç kere muhabbet edince bende merak uyandırdı. Artık ilgileniyorum kısmındayken onunda uzun bir ilişkiden 3 ay önce ayrıldığını öğrendim. Birbirimize kırgınlıklarımızı düşüncelerimizi gösterirsek daha seviyeli mantıklı bir ilişki yaşarım derken kuzenim eski sevgilisinin ona bu aralar yazdığından bahsetti
O kadar üzüldüm ki anlatamam size. Kız da sürekli yazıyormuş sonra engelliyormuş tekrar kaldırıyormuş engeli yazıyormuş sonra tekrar engelliyormuş kesinlikle normal davranmıyor dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyorum. Fakat içimde garip bir his var. Bu şekilde savaşabilecek kadar güçlü değilim sanki. Fakat içim hala tanımak görüşmek istiyor. Kapana sıkışmış gibi hissediyorum kendimi. Sizce nasıl olur ne olur bana bir akıl verin..
Eski konularımdan bilen olur belki muavin bir çocuk ile sevgili olmuştum hatta her detayını burdan paylaşmıştım. 1,5 sene bir birlikteliğimiz oldu fakat çok yorulduğum çok yıprandığım bir ilişki oldu. Yalan söylemeler, garip bahaneler.. kısacası çok zor olsa da koptuk. Arada hala yoklar beni dengesiz