- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
O kadar kirildim ki!!!
Bugun hava guzeldi aksama dogru esimle yuruyuse ciktik ben kisa kollu bir tshirt ve cok delikli ince kapri kol bir hirka giydim incecik.
Esimde kisa kollu tshirt giymis ustune normal bir ceket almis disarida zaman nasil gecti anlamadik sobra yagmur ciselemeye basladi esin taksi cagiracakti ben bosver ev yakin yururuz dedim bir iki gittik yagmur durdu ve sert bir ruzgar esmeye basladi soguk!
Ben usudum esimde bende usudum dedi neden taksi cagirmama izin vermedin?
Bende sakayla sen ceketini verirsin bana dedim ve sok!!! Bende usuyorum dedi...
Ne yani vermeyecekmisin dedim yok veririm niye vermeyim filan diye geveledi fakat vermedi.
Bildiginiz ceketini vermedi bana..
Eşiniz bu elbette üzülürsünüz, üzülmem diyene şaşarım...
Taksi çağıralım demiş siz istememişsinize takılan arkadaşlar, nio da eşi taksi parası ödemesin diye kabul etmemiş... Durum 1-1...
Niocum, sen git güzel bir trençkot tarzı birşey al, hatta eşinin parasıyla, deki, bak güzel mi yeni aldım, hani sen ceketini vermeyince alayım dedim... Ama o kadar sakinlikle ve gülerek söyle ki anlasın seni
Ama kızma eşine, çok abartılacak birşey yok ortada....
ya benim eşimde poşet taşımadyı sevmediği için alışverişte poşetleri bana taşıtıyo çantama sokuşturuyo hemen elindekileri.ben yanında minicik halimle hamalı gibi geziom hahahaa
ne ÇEKETMİŞ be :)
Yok hic poset tasitmadi hatta bebek arabasinida surer yanimdayken Allah var
başkasının yazım hatasını düzeltmişsiniz de :) bebek arabasını da sürer olacak o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?