Yahşi Cazibe Atv

ondan sonra bende izlemedim canim, ama sanirim cazibeyi
adamlari kandirip kandirip paralarini calip bosanan tip kadin olarak gösterdiler
kemal arastirip kötü bi insan oldugunu ögrendi, simgede birden melek oldu...

Yuh yani ne saçmalık, sonucta biz Cazibe nin Kemal için nasıl ağladığını üzüldüğünü gördük.. Resmen bizleri aptal yerine koymuşlar.... İgrenc bir final olmuş o zaman yok artık. :35:

Yuh yani ne saçmalık, sonucta biz Cazibe nin Kemal için nasıl ağladığını üzüldüğünü gördük.. Resmen bizleri aptal yerine koymuşlar.... İgrenc bir final olmuş o zaman yok artık. :35:

dalga geciyolar insanlarla iste. :ssz:
klasik türk dizi finali, adam akilli bi final yapamaz hicbiri
illa ters köse olacak.
sen cazibeyi 2 sene boyunca her bölümde melek gibi göster göster
son bölümde birden seytan yap
simgede yarim akillidan birden ciddi, akilli bi anne adayi olsun :1:

dalga geciyolar insanlarla iste. :ssz:
klasik türk dizi finali, adam akilli bi final yapamaz hicbiri
illa ters köse olacak.
sen cazibeyi 2 sene boyunca her bölümde melek gibi göster göster
son bölümde birden seytan yap
simgede yarim akillidan birden ciddi, akilli bi anne adayi olsun :1:

Şaka gibi hakikatten :35::52:
Cazibenin son kez güzel gülen yüzünü göreydik keske. :43:

bu sezon tam bi saçmalıklar silsilesi oldu zaten ayıp bu yaptıkları ya insan biraz güzel bi final için kafa patlatır

yahşi cazibe bitti mi:53:
ay bitti diyinde sevinç nidaları atayım şurda tey tey de tey tey diye:32:

Son düzenleme:
bende bi dizi sitesinde tesadufen yorumlari gordum,azeriler nasil uzulmusler,kirilmislar.haklilar.belki sen sadece aslihan gurbuzu yerden yere vurmak istedin ama karakterini kullanmamamliydin ucu nelere dokundu.merak edip baktim sonra final bolumune.resmen sacmalamislar.kadini para avcisi uc kagitci gibi gostermisler.haliyle azerilerde cok alinmislar.yaziklar olsun size nerde kardeslik demisler..aslinda bunu tum halka mal etmeyip sadece gani mujdeye soylemeleri lazim kurunun yaninda yasta yaniyor.ben utandim izlerken bu kadar dusuncesizlik olmaz,zaten sevmezdim gani mujdeyi iyice gozumden dustu

yazik diziyi berbat etmishler. gerci ben sadece ilk bolumleri izlerim ama bakude bayagi bir izlenirdi bu dizi.
gani mujdeyi kiniyorum :47:

aslında bu dizi daha erken bitmeliydi güzeldi ama sıkmışlardı.. ben finali izlemedim burdaki yazılanları okudum

eğer öyleyse gani müjde bida bi dizi yapsın bakalım izlenir mi

bende bu diziyi cok severdim.final igrenc oldu.bende azeriyim.....gucume gitti dogrusu...aman canim bizene ya.ne hali varsa gorsun gani mujde.bundan sonra onun dizilerini asla izlemiycem:33::33::33::33:

bi dk kemalle simge ne zaman birlikte oldularda simge hamile kaldı ?

o zaman kemal onu aldattı ? aman ne garip dizi ya

gani müjde yazmis demek bunu. her senarist yazdigi dizide kisiligini yansitir. onun kisiligide buymus demekki. halk bu kadar aptalmi yaa salak yerine koymaya kalkiyorsunuz. böyle senaryolar ancak sizin kimliginizin düzgünlügünü yamuklugunu yansitir baskada kimseye birsey olmaz.

bu sezon izlemeyi bırakmıştım finali tepki falan topladı dedikleri için izledim.hayatım da bu kadar saçma bi final görmedim.Gani müjdeyi severdim aslında am bu sefer olmamış :19: açıksa eski dizleri güzeldi ben iki binlere uyum sağlayamadığını düşünüyorum gani müjdenin

En basitinden bir örnek vermek istiyorum,eurovision da geçen sene Azerbaycan kazandığında bir mütevazilik göstergesi yapıp ellerinde Türk bayraklarıyla çıktılar.Bu sene keza yine öyle Türkiye'ye acaip destek oldular.Tek eurovision değil Azeri kardeşlerimiz gerçekten mütevazi alçak gönüllü insanlar,bu şekilde bir final Azeri kardeşlerimizi küçültmekten başka birşey değil...

resmen ayıp oldu,yakıştıramadım...:50:

bu sezon izlemeyi bırakmıştım,espriler felan baymıştı artık...finali de iyi ki de izlememişim ,
yalan dünyadan önce tek komedi dizisi gibi gösterilip bütün ödülleri topladılar şimdide halka kazık attılar demekki,
azeriler demek üzülmüş haklılar...gani müjde gene gösterdin kaliteni ...

bir azeri olarak gani mujdeyi siddetle kiniyorum
bu kadar azeri izleyicisi olan bi diziyi boyle bi finalle bitiren yonetmenin aklina sasarim
Bakuye geldiginde yedigin ekmekten ictigin sudan seni bu kadar guzel karsilayan insanlardan da mi utanmadin gani mujde
yazik hakikaten yazik azeriler burda hic bi sey kaybetmedi ama sen cok kotu gozden dustun hem turkler hem de azeriler icin

bu sezon izlemeyi bırakmıştım finali tepki falan topladı dedikleri için izledim.hayatım da bu kadar saçma bi final görmedim.Gani müjdeyi severdim aslında am bu sefer olmamış :19: açıksa eski dizleri güzeldi ben iki binlere uyum sağlayamadığını düşünüyorum gani müjdenin

bende bir daha gani müjdenin dizilerini izlememe kararı aldım.Bölümler arası tutarsızlıklar oluyor hep .Keşke o da bizim gibi dikkat etseydi

Back
X