Yahşi Cazibe Atv

bereket dedeye bayılıyorum yaa o nasıl bir yürüyüş onu izlerken gülmekten ölüyorum süper oynuyo adam yaaaaaaaaaaa:65:

yazık parise ya, ikiye ye katlatıp üçle çarpıyolar gıkı çıkmıyo:1::1:

şu cazibeyle k_mal ın romantik sahneleri başlayıp,birde üzerine o müzik başladım mı ben feci duygulanıyorum ya....:43::43::43:ciddi ciddi ha...

muhteşem bi dizi ya o kadar kendimi kaptırıyorum ki izlereken rüyalarımda görür olum artık.bu kadar tatlı bir dizi olamaz ya.peker pekemez hariç herkesi seviyorum.

dünkü bölümü çok güzeldi.simgenin yemek yapışı çok komikti..:60::60::60::60:

ay beraber olmaya ne diyolardı, fafeyk mi ne:1::1:

aslında suratımı asmayım çünkü o saatlerde eyyvah eyvah 2 yi izledim felaket komikti:)

gecenlerde tekrar yayinlanan bi bolumunu izledim
cazibe simgenin taklidini cok super yapmis :D
pariiis anneeem:D:D

Ailecek hastayiz bu diziye.8 yasindaki kizim kacirinca üzülüyor ama internetten kendi acip tekrarlarini izliyor.

Paris nasil bir köpektir yaaa.Giki cikmiyor yazigin:1:Nasil akilli bisey ooo

Ailecek hastayiz bu diziye.8 yasindaki kizim kacirinca üzülüyor ama internetten kendi acip tekrarlarini izliyor.

Paris nasil bir köpektir yaaa.Giki cikmiyor yazigin:1:Nasil akilli bisey ooo

2 yasinda oglum her gün bana kamall ac caze ac diyor :1: o derece seviyoruz yani :9: :9:
gercekten cok basarili sadece komser pekmezin rolunu asiri derecede abarttigini düsünüyorum gerci o her rolu öyle abartiyor :52:, ama diger oyuncular kemal, caze, ve singeye bayiliyorum cok basarililar coook:46::46:

Son düzenleme:
Peker AçıkalınI hiç begenmem ,sinemada fılmlerde oynuyorsa o fılme gırmem bıle :37:

,ah ulan acikalin, sen cazibe ve baris'a dua et.

mağdurum mağdurum mağdurumda mağdurum :9:

Back
X